Kourtney Kardashian: Ξανά ερωτευμένη. Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της
Showbiz

Kourtney Kardashian: Ξανά ερωτευμένη. Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της

Η Kourtney Kardashian είναι ξανά ερωτευμένη. Και μάλιστα ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι μποξέρ και αρκετά μικρότερος ηλικιακά από εκείνη.

Μετά από εννέα χρόνια... περίεργης σχέσης με τον Scott Disick, ο οποίος είναι και ο πατέρας των παιδιών της, σήμερα η μια από τις αδερφές Kardashian έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του 24χρονου μποξέρ και μοντέλου, Younes Bendjima.

Για να τα λέμε και όλα, η Kourtney είναι η πιο ήσυχη από τις αδερφές Kardashian και Jenner. Είναι πιο χαμηλών τόνων και δεν προκαλεί τόσο όσο οι άλλες γυναίκες της οικογένειας. Ακόμα και στα προσωπικά της και τα ερωτικά της, είναι η πιο μαζεμένη από όλες.

Η Kourtney Kardashian και το 24χρονο μοντέλο από την Αλγερία γνωρίστηκαν στο Παρίσι, στην εβδομάδα μόδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι μαζί από τον Οκτώβριο.

Ο 24χρονος, Younes Bendjima έκανε το ντεμπούτο του στο μόντελιγνκ το 2013 με τον οίκο Givency και στη συνέχεια περπάτησε στην πασαρέλα για μεγάλους οίκους μόδας, όπως τον Hermes, τον Calvin Klein, τον Burberry και τον Ralph Lauren.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved