Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Τα λεφτά μου τα μάζευε ο πατέρας μου»
Showbiz

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Τα λεφτά μου τα μάζευε ο πατέρας μου»

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μίλησε για την χρυσή εποχή του τραγουδιού και αποκάλυψε ότι ο πατέρας του μάζευε τα χρήματα του για να μην τα σπαταλάει.

Τη «χρυσή» εποχή έβγαλες χρήματα;

«Ναι. Τότε έβγαζες αρκετά λεφτά, όχι μόνο από τις ζωντανές εμφανίσεις, που πληρώνονταν αδρά, αλλά και από τη δισκογραφία, γιατί πουλούσαν πολύ οι δίσκοι, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα. Τα λεφτά μου τα μάζευε ο πατέρας μου και με αυτά πήρα κάποια ακίνητα για μένα και για τα παιδιά μου, αλλά τώρα πληρώνω υψηλό ΕΝΦΙΑ. «Πάρε ένα κεραμίδι για να βάλεις το κεφάλι σου» δεν έλεγε ο Έλληνας; Ε, αυτό έκανα κι εγώ, και τώρα μου έρχονται κεραμίδες στο κεφάλι»

Έχεις δύο παιδιά. Ακολουθούν τα χνάρια σου;

«Η κόρη μου, που είναι 26 χρόνων, εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία, και ο γιος μου, που είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος, ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά. Μάλιστα, έχει φτιάξει κι ένα συγκρότημα, που λέγεται The Verge, και έχουν βγάλει και δύο CDs»

Το περασμένο καλοκαίρι έβγαλες ένα νέο τραγούδι, το «Σε έχω βάλει στο μάτι», που έγινε και ωραίο βιντεοκλίπ. Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σου;

«Μόλις υπέγραψα με τη Heaven και σύντομα θα κυκλοφορήσουμε νέα τραγούδια μου, αλλά και παλιές επιτυχίες μου, φρεσκαρισμένες και από νέες φωνές. Ετοιμάζω ζωντανές εμφανίσεις κάθε Πέμπτη σε κέντρο της Αθήνας με την Πωλίνα και με νεαρούς τραγουδιστές. Αλλά, μέχρι να γίνει αυτό, θα τραγουδήσω στο Θέατρο Βεργίνα, στο Καζίνο της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Πωλίνα, τον Κώστα Μπίγαλη, τη Σοφία Αρβανίτη και τη Σαμπρίνα. Οι εμφανίσεις μας θα είναι για 20 ημέρες, ξεκινώντας από τις 22 Δεκεμβρίου» εξήγησε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved