Δεν πάει ο νους σας πιο είναι το μεγάλο όνειρο της Έλντας Πανοπούλου
Showbiz

Δεν πάει ο νους σας πιο είναι το μεγάλο όνειρο της Έλντας Πανοπούλου

Το όνειρο της Έλντας Πανοπούλου δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. 

Πολλοί συνάδελφοι σου πηγαίνουν σε talent show και realities, γίνονται κριτές, παίκτες. Κλείνεις το μάτι σε κάτι τέτοιο; Και αν όχι, γιατί;

«Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του πορεύεται. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Απορώ βέβαια, και δεν θα σου πω ψέματα, πώς πάνε να κρίνουν και μάλιστα με μια επιφανειακή κριτική. Όταν εγώ, μέσα από τη διαδικασία μιας Ανώτερης δραματικής σχολής, βλέπω κάποιον ότι στο πρώτο έτος δυσκολεύεται πάρα πολύ και ξαφνικά, μετά από τρία χρόνια, τον βλέπω να "ανθίζει" και να γίνεται ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, αντιλαμβάνομαι ότι η έννοια της πρόσκαιρης και της γρήγορης κριτικής είναι κάτι απαγορευτικό για την τέχνη».

Ζούμε στην εποχή των επιζώντων... Παρακολουθείς Survivor;

«Όχι, γιατί πιστεύω ότι είναι ακόμα ένα λιθαράκι στο να πάψουν να επαναστατούν οι άνθρωποι. Όταν αισθάνεσαι καλά εσύ που έχεις ένα κομμάτι ψωμί και ένα κομμάτι τυρί στο ψυγείο σου -γιατί κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε αυτό-, σε καθησυχάζει ακόμα περισσότερο. Δεν βγαίνεις στον δρόμο να επαναστατήσεις. Γι' αυτό δεν το βλέπω! Τώρα, αν με ρωτήσεις σαν concept, σαν παιχνίδι και μαχητικότητα, έχουν γούστο όλα αυτά; Ναι, έχουν γούστο... Όμως αντιλαμβάνομαι ότι, ηθελημένα ή άθελα τους, υπηρετούν έναν σκοπό που δεν κάνει, εντέλει, καλό στην ελληνική κοινωνία».

Ένα μεγάλο σου όνειρο;

«Να πεθάνω ήσυχα στον ύπνο μου» εξήγησε στο full life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved