Ελευθερίου: «Ο Ζαμπέτας είναι από τα μεγαλύτερα μουσικά κεφάλαια της ελληνικής μουσικής»
Showbiz

Ελευθερίου: «Ο Ζαμπέτας είναι από τα μεγαλύτερα μουσικά κεφάλαια της ελληνικής μουσικής»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για την θεατρική παράσταση «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» που πρωταγωνιστεί και τις συνεργασίες του στο θέατρο. 

«Ο Ζαμπέτας είναι από τα μεγαλύτερα μουσικά κεφάλαια της ελληνικής μουσικής και δεν είναι μόνο ό "Αράπης" και "Ο πιο καλός ο μαθητής", από τα οποία έγινε γνωστός. Ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος με τους συναδέλφους του, πράγμα σπάνιο στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ίδιος έξω καρδιά, για επτά δεκαετίες βίωσε στο πετσί του τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας γεμάτες πόνο και θάνατο» είπε στα Παραπολιτικά και συνέχισε: «Ο Ζαμπέτας ήταν μάγκας με φιλότιμο, καλή καρδιά και ωραίες εξηγήσεις. Ορίτζιναλ καλλιτέχνης είναι αυτός που γουστάρει την τέχνη του, δεν κυνηγάει, αλλά τον κυνηγάει η δόξα, γιατί είναι καλός σε αυτό».

Τέλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στις συνεργασίες του λέγοντας: «Από τις συνεργασίες μου στο θέατρο, μπορώ να πω ότι έχω πάρει πολλά δώρα. Αν έχω απογοητευτεί, φταίω κι εγώ, γιατί έχω υπέρμετρες προσδοκίες και γίνομαι απαιτητικός. Σε μικρότερη ηλικία υπήρξαν άνθρωποι που θαύμα-σα και ακολούθησα τις συμβουλές τους, αλλά τώρα πια είμαι αρκετά επιφυλακτικός και συχνά αμφισβητώ και τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με συμβουλεύουν. Είναι δύσκολο για έναν καλλιτέχνη να έχει διάρκεια στον χρόνο, γιατί θέλει υπομονή και ηρεμία, που δεν είμαστε μαθημένοι να κάνουμε οι καλλιτέχνες. Όμως, είναι το σημαντικότερο, αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί μια ζωή με αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved