Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Νιώθω χαζομπαμπάς. Ειδικά η αγκαλιά της είναι για μένα πολύτιμο δώρο»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Νιώθω χαζομπαμπάς. Ειδικά η αγκαλιά της είναι για μένα πολύτιμο δώρο»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις όμως βρίσκει πάντα χρόνο για τη γυναίκα της ζωής του, την κόρη του, Εύα.

Γιάννη πώς αντεπεξέρχεσαι σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, γυρίσματα, παραστάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι έξι ώρες το περισσότερο. Σαββατοκύριακο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα που δεν έχω γύρισμα, οπότε προσπαθώ να κοιμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Για μένα είναι η καλύτερη ξεκούραση.

Ελεύθερος χρόνος δηλαδή σημαίνει ύπνος για σένα

Αραιά και που προσπαθώ να βλέπω και φίλους, αλλά αν γίνει αυτό, πρέπει να είναι μεταμεσονύκτια βόλτα. Αυτό σημαίνει ότι θα στερηθώ τον ύπνο, κάτι το οποίο θα πληρώσω με έλλειψη ενέργειας όλη την εβδομάδα.

Σου λείπει ένα πιο ανέμελο πρόγραμμα; Το να προγραμματίσεις εξόδους

Από τα 19 μου μέχρι και σήμερα, που έχω κλείσει τα 35, δουλεύω σε αυτό το χώρο, οπότε έχω συνηθίσει να έχω τέτοιο πρόγραμμα. Έχω ξεχάσει πώς είναι να έχεις Σαββατοκύριακο ελεύθερο τον Δεκέμβριο, έχω ξεχάσει τι θα πει αργία, τι θα πει να πας γήπεδο.

Την κόρη σου τη βλέπεις μόνο τα Σαββατοκύριακα;

Και Σαββατοκύριακα και Δευτέρα, Τρίτη που δεν έχω παραστάσεις στο θέατρο, οπότε μπορώ να είμαι μαζί της τα βράδια και να την κοιμίζω.

Πώς είναι η σχέση σας πλέον που η μικρή μεγαλώνει;

Η σχέση μας αλλάζει συνεχώς, βιώνω πρωτόγνωρα πράγματα γιατί πλέον είναι 4 ετών και αναπτύσσουμε κώδικες μεταξύ μας. Σίγουρα, λοιπόν, νιώθω χαζομπαμπάς, συνεχώς με αιφνιδιάζει. Ειδικά η αγκαλιά της είναι για μένα πολύτιμο δώρο.

Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved