Δήμητρα Ματσούκα: «Το σινεµά είναι αυτό που ονειρεύοµαι ως ηθοποιός, περισσότερο κι από το θέατρο»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Το σινεµά είναι αυτό που ονειρεύοµαι ως ηθοποιός, περισσότερο κι από το θέατρο»

Αν η Δήμητρα Ματσούκα μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στο θέατρο και τον κινηματογράφο, σίγουρα θα την κέρδιζε η δεύτερη επιλογή, παρ' όλο που όπως λέει αγαπάει πολύ και το θεατρικό σανίδι. 

Γυρίζουµε πάλι στην «Ξεχωριστή µέρα», για να µου µιλήσεις για τον συµπρωταγωνιστή σου, Σταύρο Ζαλμά...

Ο Σταύρος είναι ένας χαρισµατικός ηθοποιός. Το ταλέντο του, ο ήχος του, η κίνησή του, η ψυχή του, η διάνοιά του, η οµορφιά του, όλα αυτά υπάρχουν, τα φέρει επί σκηνής. Είναι ευλογηµένος. Στα συν του θα προσθέσω ότι είναι ανένταχτος, µη διαπλεκόµενος, είναι µάγκας, ας µου επιτραπεί η λέξη. Και όσο τον γνωρίζω, βλέπω ότι είναι ένας καλός, τρυφερός άνθρωπος. Κι ας γκρινιάζει µε τις επιθέσεις µπούρδας που δέχεται συχνά από εµένα, ξέρω ότι το διασκεδάζει. Ξέρω ότι ο Σταύρος θα είναι φίλος µου για πάντα. Κάτι που µε τιµάει.

Κινηµατογράφο θέλεις να ξανακάνεις;

Το σινεµά είναι αυτό που ονειρεύοµαι ως ηθοποιός, περισσότερο κι από το θέατρο που τόσο αγαπώ. Ωστόσο, έχω κάνει ελάχιστες ταινίες. ∆εν µου δίνονται αυτές που εγώ θα έβλεπα ως θεατής. Παραµένω τουλάχιστον υπερήφανη που αρνήθηκα τις χιλιάδες µπούρδες που µου προτάθηκαν και που ανήκαν στο είδος της ελληνικής εµπορικής κωµωδίας, ταινίες που είχαν επιτυχία, αλλά που δεν βλέπονταν. Εγώ τουλάχιστον δεν µπορούσα να τις δω. Οχι ότι έχω κάνει σπουδαία πράγµατα, µα περιµένω στωικά ο… Θεός του σινεµά να δικαιώσει έστω τις ατέλειωτες ώρες σε σκοτεινές αίθουσες από µικρό παιδί, σε ταινίες δυνατές, µεγάλων δηµιουργών. Το σινεµά ήταν για µένα κάτι παραπάνω από διασκέδαση. Υπήρξε ο οδηγός της υπαρξιακής µου ενηλικίωσης.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved