Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω κάτι όπως πριν το παιχνίδι»
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω κάτι όπως πριν το παιχνίδι»

Αμέσως μετά το Survivor θα έλεγε κανείς ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος απομονώθηκε. Τελευταία, ωστόσο, υπάρχει μια εξωστρέφεια. Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή;

«Δεν ήμουν ποτέ πολύ εκτεθειμένος, αλλά ούτε και ποτέ πολύ απομονωμένος. Σταμάτησα για λίγο τα βήματα μου μόλις βγήκα από το παιχνίδι για να καταλάβω τι γίνεται, να δω πόσες και ποιες από τις προτάσεις που μου έγιναν είχαν νόημα. Χρειάστηκα αρκετό καιρό να κυκλοφορήσω έξω, μέχρι να μπορέσω να διαχειριστώ τα νέα δεδομένα στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω κάτι όπως πριν το παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστώ όλο αυτό που ζούσα. Ήθελα να μπορώ εγώ ο ίδιος να ανταποκριθώ στην αγάπη του κόσμου. Τώρα άρχισαν να δρομολογούνται όλα τα αιτήματα, να αξιολογούνται προτάσεις, να μπορώ να συμμετέχω πιο ενεργά σε καλέσματα κ.ο.κ», λέει ο νικητής του ριάλιτι στο περιοδικό 7 μέρες tv και συνεχίζει:

«Αρχικά, ήθελα να μείνω πιο οικογενειακά, γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έλειπαν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Από την άλλη όμως, οποιαδήποτε κατάσταση, για να τη χειριστείς, πρέπει να τη γνωρίζεις. Εγώ δεν μπορούσα να γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει. Έβλεπα κάθε μέρα ένα σπουδαίο και πολύ μεγάλο πράγμα που είχε να κάνει με την αντίδραση του κόσμου, όταν με έβλεπε, αλλά επειδή ήθελα να το αντιμετωπίσω σωστά, με σεβασμό και να ανταπεξέλθω σε αυτή τη μεγάλη αγάπη, έπρεπε να δω πώς και με τι τρόπο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved