Χάρης Σώζος: «Ηδη τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ότι θα είναι η επιτυχία της χρονιάς...»
Showbiz

Χάρης Σώζος: «Ηδη τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ότι θα είναι η επιτυχία της χρονιάς...»

Τη φετινή σεζόν, ο Χάρης Σώζος ισορροπεί ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο. Ποια είναι η «σχέση» του και ποια η... «ερωμένη» του;

«Η σχέση μου και ο φυσικός μου χώρος -το σπίτι μου- εδώ και πολλά χρόνια είναι σταθερή και είναι φυσικά το θέατρο. Ο τίτλος της ερωμένης ανήκει δικαιωματικά στην τηλεόραση, που είναι λαμπερή, ναζιάρα, προκλητική, ευχάριστη και επικοινωνιακή» τόνισε στο TV Κους Κους.

-Πώς είναι η εμπειρία από την σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια;»

«Εξαιρετική! Παρότι για πρώτη φορά δεν ανήκω στο πρωταγωνιστικό cast μιας σειράς, αισθάνομαι μεγάλη χαρά για αυτή μου τη συμμετοχή, γιατί το σενάριο, η παραγωγή και οι ηθοποιοί, σε άψογη συνεργασία, προσπαθούν για το καλύτερο, οι συνθήκες είναι άριστες και αυτό βγαίνει στο αποτέλεσμα. Επιπλέον, έχω τη χαρά να συνεργαστώ και με δύο σκηνοθέτες που δεν είχε τύχει στο παρελθόν να συναντηθούμε, τον Βασίλη Θωμόπουλο και τον Πάνο Κούτρα.»

-Θεωρείτε ότι είναι μια από τις μεγάλες επιτυχίες της σεζόν;

«Ηδη τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ότι θα είναι η επιτυχία της χρονιάς. Ο κόσμος την αγκάλιασε από την αρχή. Το σενάριο είναι έξυπνο, χαριτωμένο και η διανομή εκπληκτική. Ολοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί, ένας και ένας, η χημεία μεταξύ τους απίστευτη. Η παραγωγή οργανωμένη, εμπνέει σιγουριά. Πώς, λοιπόν, να μην πηγαίνει καλά!»

-Οι τηλεοπτικοί σας ρόλοι τα τελευταία χρόνια αφορούν σε πλούσιους άντρες με δύναμη. Βοηθάει το φιζίκ σας;

«Δεν ξέρω αν βοηθάει το φιζίκ μου αλλά ξέρω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να υποδύεσαι νεόπλουτους χαρακτήρες. Λαϊκούς ανθρώπους που κατάφεραν να αναρριχηθούν προς την αστική τάξη αλλά δεν το «έχουν». Αυτό τους κάνει πιο σύνθετους και πιο αστείους. Ο αστός ξέρει να κινηθεί και να συμπεριφερθεί στους χώρους όπου κινείται. Ο λαϊκός άνθρωπος μιμείται και εκεί δημιουργείται και η αστεία συμπεριφορά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved