Βίκυ Καγιά: «Το «My style rocks» δεν είναι για μένα»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Το «My style rocks» δεν είναι για μένα»

Η Βίκυ Καγιά το τόνισε για μια ακόμα φορά. «Το «Shopping Star» το λατρεύω!»

-Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο υπάρχουν και φωνές που κάνουν λόγο για ριάλιτι...

«Ριάλιτι το «Shopping Star»; Σίγουρα όχι! Το concept του προγράμματος είναι αληθινές γυναίκες που ψωνίζουν, λένε τη γνώμη τους και μετά πάνε στο σπίτι τους. | Πού είναι το ριάλιτι; Ούτε την προσωπική τους ζωή παρακολουθούμε, ούτε εκφράζουν τη γνώμη τους πέρα από το κομμάτι της μόδας. Είναι πολύ συγκεκριμένο το concept και δεν εκθέτει κανέναν. Είναι ένα χαρούμενο πρόγραμμα χωρίς κίτρινες αποχρώσεις. Το αν κάποιες κοπέλες βγάζουν έναν δύστροπο χαρακτήρα είναι δικό τους θέμα. Δεν τις πιέζει κάποιος να πουν πράγματα. Ούτε υπάρχει κριτική επιτροπή να τις κρίνει» απάντησε στο TV Έθνος.

-Οπότε σε εκφράζει το αποτέλεσμα.

«Ναι, γιατί έχει να κάνει με μόδα και πραγματικές γυναίκες -πρωταγωνίστριες στο πρόγραμμα. Καθημερινές γυναίκες που έχουν ένα μπάτζετ για ψώνια, το χαίρονται, λένε τη γνώμη τους και μέχρι εκεί.»

-Τα ποσοστά τηλεθέασης τα παρακολουθείς;

«Ναι. Αλλά δεν είμαι πάνω από αυτά. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω, γιατί θα χάσω τον αυθορμητισμό μου και την όρεξη για τη δουλειά μου.

-Όταν βγήκε απέναντι το «My style rocks» σε άγχωσε ο ανταγωνισμός;

«Καθόλου. Πάντα κάτι θα υπάρχει απέναντι. Είτε θα πάει καλύτερα, είτε θα πάει χειρότερα, ή το κοινό θα μοιραστεί.»

-Το έχεις παρακολουθήσει;

«Ελάχιστα στην αρχή του. Δεν έχει καμία σχέση με το «Shopping Star».

-Αν σου πρότειναν να το παρουσίαζες, θα το έκανες;

«Οχι, δεν μου ταιριάζει καθόλου αυτή η εκπομπή. Στο «Shopping Star» fashion expert. Κάνω τη δουλειά μου. Δεν κάνω την παρουσιάστρια, δεν κρίνω ούτε βαθμολογώ το ντύσιμο των γυναικών. Αυτό που βαθμολογώ είναι το κατά πόσο κατάφεραν να συντονιστούν με το ενδυματολογικό θέμα της εβδομάδας. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και εγώ βάσει αυτού προσπαθώ να κάνω κάποιες παρεμβάσεις κοντά στο στυλ της ή αυτό που τέλος πάντων μπορεί να αντέξει. Εγώ δεν μπορώ ούτε να επιβάλω σε μια κοπέλα πώς να ντυθεί, ούτε να τη βαθμολογήσω, ούτε να τη μαλώσω. Δεν λέω ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Το «My style rocks» δεν είναι για μένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved