Ευαγγελία Αραβανή: «Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που εργάζονται πολύ...»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που εργάζονται πολύ...»

Η Ευαγγελία Αραβανή ειδικά το τελευταίο διάστημα που παρουσιάζει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα. Τον ελεύθερο χρόνο της όμως πώς τον περνά;

«Ασχολούμαι με τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που εργάζονται πολύ και όταν έχουν χρόνο τρέχουν στην τράπεζα να πληρώσουν κάποιο λογαριασμό και βολεύουν τα του σπιτιού τους. Τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω όλες μόνη μου γιατί είμαι περίεργη. Δεν θα εμπιστευόμουν μια γυναίκα κι αν για κάποιους λόγους συνέβαινε αυτό, θα ήμουν συνεχώς από πάνω της» τόνισε στο Big Fish.

-Οι φίλοι και ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά ενώ γίνεσαι ολοένα πιο αναγνωρίσιμη;

«Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο γίνεται πιο εύκολα στόχος προσέγγισης, αυτό αποδεικνύεται και από τα social media. Με το που βγήκα στο «X-Factor» οι followers αυξήθηκαν ραγδαία. Ηδη έχω φτάσει στις 200.000 στο Instagram. Γίνεσαι πιο εύκολα αποδεκτός και ο κόσμος σε βλέπει και σου πιάνει κουβέντα. Η αλλαγή συμπεριφοράς αφορά φυσικά τους κοινωνικά γνωστούς ή άγνωστους και όχι τους πραγματικούς φίλους. Οι τελευταίοι βρίσκονται εδώ και χρόνια δίπλα μου, συνοδοιπόροι ζωής. Οποτε η περίσταση το απαιτεί λένε και την άποψη τους, που απέχει πολύ από το «πόσο ωραία είσαι και πόσο σου πάει το κραγιόν». Μια ειλικρινής γνώμη φίλου μας βοηθά όλους να βελτιωνόμαστε.»

-Με τον Σάκη Ρουβά είχατε καλή συνεργασία στο «Χ-Factor»

«Στην αρχή ήμουν αγχωμένη. Ο Σάκης είναι ο απόλυτος σταρ, το απόλυτο είδωλο της γενιάς μου. Ήμουν ενθουσιασμένη που βρισκόμουν μαζί του στο ίδιο παιχνίδι, ήμουν και αμήχανη όμως. Όταν γνωριστήκαμε στα lives και είδα πόσο ωραίος, απλός και προσγειωμένος τύπος είναι, χαλάρωσα. Ο επαγγελματισμός και το ύφος του είναι σίγουρα σημείο αναφοράς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved