Απίστευτο! Πέρασαν ηθοποιούς για... μετανάστες και πήγαν να τους συλλάβουν στην Κρήτη!
Showbiz

Απίστευτο! Πέρασαν ηθοποιούς για... μετανάστες και πήγαν να τους συλλάβουν στην Κρήτη!

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη με πρωταγωνιστές ηθοποιούς και... αστυνομικούς κατά τα γυρίσματα του νέου ντοκιμαντέρ της Ελένης Βλάσση «Γη της πονεμένης Παναγιάς».

Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι αφιερωμένο στον ξεριζωμό και στις μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Η σκηνοθέτρια μίλησε στην «Espresso» για το συμβάν, αφήνοντας αιχμές ότι κάποιοι μπορεί και να κάλεσαν επίτηδες τις Αρχές για να της δημιουργήσουν πρόβλημα! «Πήγαμε να κάνουμε το γύρισμα στην περιοχή όπου έγινε η απόβαση των Μικρασιατών, στα Γουρνιά. Ημασταν ντυμένοι με τις τότε φορεσιές των προσφύγων. Ξεκινήσαμε με τα πλάνα της αποβίβασης και πηγαίναμε με τη βάρκα μερικά μίλια μέσα και μερικά έξω, τουλάχιστον δέκα φορές. Υπήρχαν κάμερες και drones και τεχνικοί στο σημείο» τόνισε η δημιουργός και συνέχισε λέγοντας ότι στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί με άγριες διαθέσεις.

Τότε εκείνη τους ρώτησε αν είδαν τις κάμερες, τα drones και το συνεργείο, και εκείνοι απάντησαν αρνητικά. «Αν οι αστυνομικοί ήθελαν, θα το “τραβούσαν” παραπάνω» σημείωσε η σκηνοθέτρια και άφησε αιχμές ότι αυτή η περιπέτεια της ίδιας και του συνεργείου της έκρυβε δόλο: «Δεν ήταν εντελώς ατυχές το περιστατικό! Κάποιοι για τους δικούς τους λόγους ήθελαν να τα κάνουν λίγο μπάχαλο... Κάποιοι προφανώς νόμισαν ότι είμαστε μετανάστες, αλλά κάποιοι άλλοι ίσως το έκαναν επίτηδες» σχολίασε. Η ίδια, πάντως, φρόντισε να δηλώσει ότι δεν έχει προηγούμενα με κανέναν. «Ολοι στην Ιεράπετρα με αγαπούν πολύ! Δεν ήταν προσωπικό. Ούτε πάει το μυαλό μου κάπου συγκεκριμένα» ανέφερε στο τέλος της επικοινωνίας που είχαμε μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved