Showbiz

Γιάννης Μηλιώκας: «Αισθάνομαι τυχερός που ζω, παραλίγο να πεθάνω πολλές φορές…»

Gossip-tv Team

Τραγουδιστής έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο happy day και μεταξύ άλλων ανέφερε τους λόγους που σταμάτησε το τραγούδι για αρκετά χρόνια, τα ατυχήματα που λίγο έλειψε να του κοστίσουν τη ζωή του, αλλά και τους τρεις γάμους του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μηλιώκα: «30 ετών ήμουν ζωγράφος αυτοδίδακτος όπως και στη μουσική. Έχω κάνει καμιά 200αριά πίνακες. Συζητήθηκε τόσο πολύ αυτό το κεφάλαιο, ποιανού είναι ο χώρος και ποιανού είναι οι πίνακες που άφησα τα κλειδιά στο γραφείο επάνω, άνοιξα την πόρτα, έφυγα και αν θες το πιστεύεις, δεν τα ξαναείδα, ούτε ξανασχολήθηκα. Αμφισβητήθηκαν οι πίνακες ότι είναι δικοί μου. Για δύο λόγους σταμάτησα. Ο ένας ήταν ότι είπα αυτά που ήθελα να πω και έπρεπε να κάνω κάτι για αυτά που έλεγα. Έβλεπα ένα κακό να έρχεται. Έβλεπα δηλαδή ότι παλιά εμείς εργαζόμασταν, βάζαμε κάτι στην άκρη και με αυτό αγοράζαμε κάτι και ήρθαν κάποια δάνεια για να πάμε στην Ισπανία να δούμε την ομάδα μας, εορτοδάνεια, μετά ήρθαν τα δανειοδάνεια. Έβλεπα να έρχεται το κακό, απλώς δεν ήξερα το μέγεθος του. Και έκοψα. Σταμάτησα εκείνη τη μηχανή που μου έδινε τα χρήματα και είπα με αυτά εδώ θα ζήσω εγώ και το παιδί μου. Έζησα πραγματικά ελεύθερος 17 χρόνια αλητεύοντας και μαθαίνοντας αυτά που εγώ ήθελα.»!

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι τυχερός πρώτα από όλα που ζω, γιατί ό,τι δεν σκοτώνει δυναμώνει και εγώ παραλίγο να πεθάνω πολλές φορές, από ατυχήματα. 18 μηνών έπεσα και κάηκα σε φωτιά, με κυνηγάει η φωτιά από μικρό. Εκτοξεύτηκε μια φιάλη και ήμουν δίπλα και γλίτωσα. Δυο τρακαρίσματα. Το ένα κόντυνε 40 πόντους το αυτοκίνητο, το άλλο κόντυνε 1,20. Αλλά έγινε το θαύμα. Η τύχη μου είναι ακόμα ζωντανή και υπάρχω»!

Δείτε τι είπε για τις γυναίκες της ζωής του αλλά και τους γάμους του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved