Σόφη Πασχάλη: «Οι φόβοι προέρχονται από τα παιδικά μας χρόνια»
Showbiz

Σόφη Πασχάλη: «Οι φόβοι προέρχονται από τα παιδικά μας χρόνια»

Την είδαμε κάποιες φορές να κάνει μαθήματα και στους συμπαίκτες της... Πόσο βοήθησε την Σόφη Πασχάλη η γιόγκα να βρει την ισορροπία της μέσα στο «Survivor»;

«Αυτό το παιχνίδι ήταν η σύνδεση μου μεταξύ της θεωρίας και της πράξης. Ήταν για εμένα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω κάνει στον εαυτό μου. Ήταν η εξελικτική μου πορεία, το επόμενο δικό μου βήμα για δύναμη. Τώρα πια αντιλαμβάνομαι τη ζωή όπως ακριβώς την ήθελα μέσα από μια πραγματική αγάπη και μέσα, από μια ουσιαστική πορεία. Είναι λες και ζω από την αρχή. Έχω τέτοια δύναμη, ενέργεια και θέληση για τη ζωή... Αυτό θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο που θα μπορούσα να έχω κερδίσει. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που έζησα και για όλη αυτή τη σύνδεση που έχει υπάρξει» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Αυτό που περιγράψεις στο βιβλίο θα ήθελες να το μεταδώσεις τηλεοπτικά;

«Σίγουρα το να δίνεις μια θετική προσέγγιση στα πράγματα, είναι πάρα πολύ ωραίο. Αυτό που επιθυμώ είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι ο γκρεμός που ενδέχεται να βλέπουν μπροστά τους στην πραγματικότητα μπορεί και να μην υφίσταται. Ο μόνος εχθρός που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Αν το δούμε ως εμπόδιο που είναι και όχι ως γκρεμό, θα μπορέσουμε να βοηθηθούμε στην εξελικτική μας πορεία.»

-Τι φέρνει έναν άνθρωπο στο αδιέξοδο;

«Ο άνθρωπος φοβάται την αλλαγή, προτιμά να καθίσει σε μια κακή θέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε προσωπική, από το να κάνει την αλλαγή, γιατί φοβάται το άγνωστο. Φοβάται να δοκιμαστεί σε κάτι άγνωστο, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να τον οδηγήσει μακριά από τη δυστυχία του και στην πραγματική του ευτυχία. Είναι μια ολόκληρη διεργασία την οποία εξηγώ στο βιβλίο. Οι φόβοι προέρχονται από τα παιδικά μας χρόνια, οφείλονται σε όλα όσα έχουμε συσσωρεύσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved