Σταύρος Σβήγκος: «Δεν αποκαλύπτω το όνομα της γυναίκας μου»
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν αποκαλύπτω το όνομα της γυναίκας μου»

Ο Σταύρος Σβήγκος ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί και να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, αρνείται πεισµατικά να αποκαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που θα του χαρίσει σε λίγο καιρό το πολυτιµότερο δώρο...

Ο ηθοποιός εξηγεί τους λόγους: «∆εν θέλω καθόλου να µιλάω για την προσωπική µου ζωή. Η χαρά µου όµως για την απόκτηση του παιδιού µου είναι τόσο µεγάλη και γι’ αυτό τον λόγο κάνω αυτή την εξαίρεση. ∆εν πρόκειται, όµως, να κάνω κάποια άλλη αποκάλυψη, γιατί απλώς δεν χρειάζεται. Επιλέγω να µιλάω µόνο µέσω της δουλειάς µου στο θέατρο και στην τηλεόραση. Με τη γυναίκα µου, της οποίας δεν θα αποκαλύψω το όνοµα, είµαστε καιρό ζευγάρι. Μάλιστα, έναν µήνα πριν µάθουµε για την εγκυµοσύνη, σχεδιάζαµε τις λεπτοµέρειες του γάµου µας. Πρόκειται να κάνουµε πολιτικό γάµο και ψάχναµε το δηµαρχείο όπου θα πραγµατοποιούσουµε τον γάµο και ασχολούµασταν και µε άλλα διαδικαστικά. Η εγκυµοσύνη µάς άλλαξε τα σχέδια και έτσι, αντί να συζητάµε για τις λεπτοµέρειες του γάµου µας, προετοιµάζουµε την άφιξη του πρώτου µας παιδιού. Σίγουρα, όµως, θα παντρευτούµε όπως σχεδιάζαµε, απλώς δεν ξέρω ακόµα αν αυτό θα το κάνουµε πριν ή µετά τη γέννηση του παιδιού µας». Ο τηλεοπτικός Αντώνης της σειράς «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» µιλά στη real και για την αντίδραση των γονιών του στο άκουσµα της χαρµόσυνης είδησης. «Αν και στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύοµαι έναν νεαρό προσκολληµένο στη µαµά του, κάθε άλλο παρά έτσι είµαι στην προσωπική µου ζωή. Για την ακρίβεια, έχω φύγει από το πατρικό µου σπίτι και µένω µόνος µου τα τελευταία έντεκα χρόνια. Οι γονείς µου χάρηκαν πολύ στο άκουσµα της είδησης της εγκυµοσύνης. Εχουν ήδη εγγόνια από τον αδερφό µου και περιµένουν τώρα µε χαρά και το δικό µου παιδί».

Ο ηθοποιός χαρίζει απλόχερα το γέλιο όχι µόνο µέσα από την κωµική σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και στη θεατρική σκηνή του «Ελληνικού Κόσµου» µε το έργο «Γδύστε τη µαµά». «Στα “Χωρισµένα παλικάρια” είναι η πρώτη φορά που µπαίνω στη διαδικασία της µεταµφίεσης µε µουστάκι, µούσι και γυαλιά. Η σειρά είναι πραγµατικά απολαυστική, όπως και η συµµετοχή µου στην κωµωδία του ανατρεπτικού Γάλλου συγγραφέα Sebastien Thiery, που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Γιοβανίδης και παίζουµε µε την Πηνελόπη Πιτσούλη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον ∆ηµήτρη Μακαλιά στο θέατρο. Οι δύο τελευταίοι είναι πολύ καλοί µου φίλοι, τους γνωρίζω πολλά χρόνια και έχουµε µια υπέροχη σχέση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved