Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Γιάννης Αθητάκης: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!
Showbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Γιάννης Αθητάκης: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Τέλος το κρυφτό για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύντροφό της Γιάννη Αθητάκη. Μέχρι πρότινος, οι δυο τους απέφευγαν συστηµατικά τα φώτα της δηµοσιότητας, ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστηµα όχι µόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά κάνουν συχνά κοινές δηµόσιες εµφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι οι ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση τους δεν θα αργήσουν να έρθουν. 

Πρόσφατα το ευτυχισµένο ζευγάρι έκανε µια ακόµη κοινή δηµόσια εµφάνιση στο θέατρο «Ακροπόλ», στην πρεµιέρα του µιούζικαλ «Mamma Mia». Μάλιστα, δεν σταµάτησαν να χαµογελούν και να ποζάρουν ευδιάθετοι λίγο πριν από την πρεµιέρα, ενώ αµέσως µετά το τέλος της παράστασης η Ελεωνόρα, αφού συνεχάρη τους πρωταγωνιστές, που είναι και καλοί της φίλοι, επιβιβάστηκε στη µεγάλου κυβισµού µηχανή του αγαπηµένου της και έφυγαν από το θέατρο. «Είναι θεατρόφιλοι. Έχουν πολλά κοινά και απολαµβάνουν να µοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους σε αγαπηµένες τους συνήθειες», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της γοητευτικής ερµηνεύτριας και συµπληρώνει: «Ο έρωτάς τους δυναµώνει µέρα µε τη µέρα. Είναι πολύ ερωτευµένοι και απολαµβάνουν υπέροχες στιγµές µαζί». Ο 33χρονος ηθοποιός έχει διαγράψει µια αξιόλογη πορεία και στον χώρο του µόντελινγκ κι έχει κατακτήσει τον τίτλο του «Mr Manhunt Greece 2006», εκπροσωπώντας τη χώρα µας στον διεθνή διαγωνισµό «Mr Manhunt International».

Πλέον ασχολείται µε την υποκριτική, κάτι που τον έφερε πολύ κοντά µε την Ελεωνόρα από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους. Οι µατιές τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις πρόβες για την πολύ επιτυχηµένη παράσταση «Πιάφ», όπου η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναλάβει τον οµώνυµο ρόλο και ο Γιάννης Αθητάκης ανήκε στο καστ. Η γνωριµία τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν µεγάλο έρωτα, που µετράει σχεδόν δύο χρόνια. «Με ενοχλεί όταν ασχολούνται µε τα προσωπικά µου και µε πιάνει ένα παράπονο. Καταλαβαίνω και αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά καταλαβαίνω και εµένα. ∆εν µε αφορά καν αυτό το πράγµα αυτή τη στιγµή και δεν µπορώ να του δώσω καθόλου χρόνο στη ζωή µου», δήλωνε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φανερά ενοχληµένη στις τηλεοπτικές κάµερες τον πρώτο καιρό της σχέσης της µε τον Γιάννη Αθητάκη. Πλέον, όµως, δείχνει να έχει απελευθερωθεί, επιλέγοντας να απολαύσει αυτό που της συµβαίνει µε τον αγαπηµένο της, ο οποίος την κάνει ευτυχισµένη και χαρούµενη.
Στο µεταξύ, η Ελεωνόρα και ο Γιάννης διανύουν µία ιδιαίτερα δηµιουργική περίοδο. Τόσο ο ηθοποιός όσο και η αγαπηµένη ερµηνεύτρια βρίσκονται σε πρόβες. Εκείνος για το πολυαναµενόµενο µιούζικαλ «Καµπαρέ», που θα ανέβει στο θέατρο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Τάκης Ζαχαράτος, η Τάµτα, ο Βασίλης Μπισµπίκης, ο Τάσος Νούσιας και ο Ευθύµης Ζησάκης, και εκείνη για τις εµφανίσεις της στη µουσική σκηνή του «Anodos Live Stage», του οποίου η πρεµιέρα προγραµµατίζεται για τον Φεβρουάριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved