Κάτια Δανδουλάκη: «Θα ρίσκαρα τη σχέση μου ή όχι;»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Θα ρίσκαρα τη σχέση μου ή όχι;»

Γλυκιά, άμεση, οικεία, διακριτική, ειλικρινής, πανέμορφη αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία που ζει την κάθε στιγμή της δυνατά και είναι ευγνώμων για ότι έχει.

Το καμαρίνι της Κάτια Δανδουλάκη, διαφέρει από όλα τα άλλα. Είναι σαν παιδικό δωμάτιο. Με πάρα πολλά λούτρινα αρκουδάκια

«Είναι σαν το σπίτι μου. Εγώ μπορεί να περάσω και τη μισή μου μέρα στο καμαρίνι, ήθελα να μην μοιάζει με χώρο δουλειάς αλλά με χώρο σπιτιού. Θέλω να αισθάνομαι ηρεμία και γλύκα για να μπορώ να ξεκουράζομαι» εξηγεί στο Secret.

Τα «Έξυπνα μικρά μυστικά» είναι μια δυνατή κωμωδία. Ο νιόπαντρος γιος και πρόσφατα μπαμπάς, νιώθει παραμελημένος και ερωτεύεται μια άλλη γυναίκα. Είναι έτοιμος να τινάξει τον γάμο του στον αέρα..! Οι γονείς και κυρίως η μαμά, αναλαμβάνουν δράση.
«Η παράσταση έχει θέμα αυτό που με απασχολούσε πάντα στη ζωή μου. Ένα δίλημμα που κάθε ζευγάρι θα συζητήσει μετά αφού τη δει. Τι θα έκανες εσύ, τι εγώ; Θα ρίσκαρα τη σχέση μου ή όχι; Να πω ένα ψέμα για να γλιτώσω κάτι η να πω μια αλήθεια για να ρισκάρω τη σχέση μου;» εξηγεί.

Ο κόσμος αγάπησε από την αρχή τη παράσταση. Για αυτό και η Κάτια Δανδουλάκη νιώθει όμορφα γι αυτό: «Είναι ένα έργο που θα παίζεται για καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Έγινε καλύτερο από ότι το φανταζόμουν ! Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί, οι τεχνικοί, όλοι».

Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη μόνο τα καλύτερα έχει να πει: «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε. Η πρώτη ήταν στη «Μήδεια, του Μποστ. Εκεί κατάλαβα πόσο διεισδυτικός σκηνοθέτης είναι. Είναι αυτός που θα πάρει τα ματιά του θεατή και θα τα στρίψει εκεί που πρέπει να τα στρίψει. Ακούραστος, παθιασμένος, καλός με τους ηθοποιούς, τους κάνει να ανθίζουν δεν τους καταπιέζει. Χρωστάω πολλά στον Πέτρο. Το να συνεργάζομαι με κάποιον που να υποκλίνομαι στο ταλέντο του είναι μεγάλη μου χαρά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved