Ποια Κάβουρα; Άλλη είναι η τυχερή που χαίρεται τον Χολίδη
Showbiz

Ποια Κάβουρα; Άλλη είναι η τυχερή που χαίρεται τον Χολίδη

Ποια Βίκυ Κάβουρα; Μπορεί δημοσιεύματα να τον θέλουν ερωτευμένο με την ηθοποιό, αλλά η αλήθεια όπως όλα δείχνουν είναι άλλη.

Σύμφωνα με την espresso, με μια ξανθιά συμβολαιογράφο ονόματι Κωνσταντίνα είναι ερωτευμένος ο Χρήστος Χολίδης! Μάλιστα, η εντυπωσιακή σύντροφος του δημοφιλούς καλλιτέχνη τον απόλαυσε live στο Posidonio τη βραδιά της πρεμιέρας του την περασμένη Παρασκευή.

Μπορεί πρόσφατο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας να έκανε λόγο για μυστικό φλερτ του τραγουδιστή με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, ωστόσο πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή το διαψεύδει λέγοντας ότι «ο Χρήστος είναι αλλού σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή».

Σύμφωνα με πληροφορίες , η γυναίκα που έχει κατακτήσει την καρδιά του δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, αλλά κινείται σε εντελώς διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια. Είναι συμβολαιογράφος και η γνωριμία της με τον Χρήστο έγινε στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς πριν από δυόμισι μήνες. Έκτοτε είναι μαζί και προσπαθούν -όσο γίνεται- να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το βράδυ της πρεμιέρας του Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όταν οι φωτογράφοι απαθανάτιζαν στα VIP τραπέζια την υπέρλαμπρη Βίκυ Κάβουρα που παρακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με άλλους celebrities, η όμορφη Κωνσταντίνα διασκέδαζε με την παρέα της σε πρώτο τραπέζι.

Μάλιστα, όπως μας μετέφερε η πηγή μας, η συμβολαιογράφος έκανε και... ζημιά όταν ήρθε στο τσακίρ κέφι πετώντας στον τραγουδιστή πολλά πανέρια με λουλούδια. Ο Χρήστος, από την πλευρά του, πλησίαζε συχνά πυκνά το τραπέζι της, ενώ τραγουδούσε τις επιτυχίες του, της χαμογελούσε και οι δυο τους αντάλλασσαν ματιές γεμάτες νόημα.

Βέβαια, κανείς δεν πήρε χαμπάρι το... παιχνίδι με τα βλέμματα των ερωτευμένων, αφού η Κωνσταντίνα δεν ανήκει στη showbiz, γεγονός που της έδινε μια σχετική ελευθερία κινήσεων το εν λόγω βράδυ. Θα μπορούσε δηλαδή να ήταν και μια απλή θαυμάστριά του. Επιπλέον οι φωτογράφοι ήταν απασχολημένοι με το να φωτογραφίζουν τη Βίκυ Κάβουρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved