Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο χρόνος είναι σύμμαχος μου»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο χρόνος είναι σύμμαχος μου»

Η Ταμίλα Κουλίεβα τα πηγαίνει πολύ καλά με τον χρόνο και φαίνεται. Η ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν σκέφτεται τις φοβίες της. 

Περνώντας ο καιρός, τι σκέψεις κάνεις;

«Σίγουρα αναρωτιέμαι αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου, για το τι θέλω να έρθει στη ζωή μου»

Απλουστεύεις τα πράγματα με τον καιρό ή τα ενισχύεις περισσότερο;

«Δεν υπάρχει διαφορά, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, ότι έκανα πάντα»

Ο χρόνος είναι σύμμαχος σου;

«Ναι, ο χρόνος είναι σύμμαχος μου, εδώ χωράει η ωριμότητα, πάντα με μια έμφυτη εφηβεία, η οποία παραμένει και «υπάρχει» και δεν θέλω φύγει ποτέ. Έχω την εντύπωση ότι αν ασχολούμαστε με κάτι πάρα πολύ, αν φοβόμαστε κάτι πάρα πολύ, αυτό θα συμβεί, θα μας βρει. Αν δεν δίνεις μεγάλη σημασία και δίνεις σημασία σε άλλα πράγματα... θέλω μέσα μου να είμαι καλά, να έχω την ισορροπία, να ξέρω πού βαδίζω, να κάνω πράγματα που με γεμίζουν, το έχω συνειδητοποιήσει αυτό»

-Έχεις συμβιβαστεί;

«Όχι, και τώρα ακόμα πιο πολύ. Δεν, θα κάνω κάτι που δεν μου αρέσει, γιατί έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος έχει τη συναίσθηση και τη συνείδηση ότι δεν είναι αιώνιος και όπως έχει πει και ο Καζαντζάκης, η συνειδητοποίηση του θανάτου μας ξεχωρίζει από άλλα πλάσματα. Ο άνθρωπος πρέπει να φέρεται στη ζωή υπολογίζοντας αυτό, ότι δεν έχει ένα εφεδρικό σκελετό στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, άρα πρέπει να φέρομαι, ανάλογα στον εαυτό μου και στους άλλους, να προλάβω να κάνω πράγματα που θέλω» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved