Κωνσταντίνος Αργυρός – Πέτρος Ιακωβίδης: Ο καβγάς και το τέλος μιας φιλίας λόγω ανταγωνισμού
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός – Πέτρος Ιακωβίδης: Ο καβγάς και το τέλος μιας φιλίας λόγω ανταγωνισμού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε αρκετή παρέα με τον Πέτρο Ιακωβίδη αλλά φαίνεται ότι πλέον η φιλία τους ανήκει στο παρελθόν.

Η διαφωνία πρόκυψε στην καλοκαιρινή τους συνεργασία. Τι συνέβη; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ο Πέτρος Ιακωβίδης ζήτησε να αυξηθεί ο χρόνος πάνω στην πίστα που εμφανιζόταν. Είχε ήδη προηγηθεί μια χρονιά συνεργασίας, με το νεαρό τραγουδιστή να βρίσκεται στα ξεκινήματα της καριέρα του και με μια σχετική δημοφιλία, η οποία βέβαια δεν ακούμπαγε καν εκείνη του Κωνσταντίνου Αργυρού. Τότε ήλθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά καθώς το αίτημα του ανερχόμενο καλλιτέχνη δεν έγινε, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα επιθυμούσε, από την πλευρά του πρώτου ονόματος του σχήματος, που δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το μεταξύ τους κλίμα έγινε ακόμα πιο άσχημο, όταν, έπειτα από επιθυμία του επιχειρηματία ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε το τραγούδι "Ξημερώματα" στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ώστε εκείνος να μπορέσει να αποκομίσει τη μέγιστη επιτυχία από το πρώτο όνομα του κέντρου. Φαίνεται ότι εκεί ήταν το κομβικό σημείο, καθώς προφανώς ο Ιακωβίδης θεώρησε ότι με αυτή του την κίνηση θα εξασφάλιζε επιτέλους αυτό που ήθελε, δηλαδή περισσότερο χρόνο πάνω στην πίστα, ώστε να ακουστεί και ο ίδιος περισσότερο. Αυτό που προσδοκούσε, όμως, δεν έγινε και πάλι ο -χρόνος που ζητούσε δεν τον δόθηκε.

Εκεί ήταν που ο Ιακωβίδης ξέσπασε. Και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao τα παρασκήνια της σόουμπιζ, ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές ξέσπασε ένας φοβερός καυγάς. Από τη μία ο Πέτρος Ιακωβίδης κατηγόρησε τον Αργυρό ότι κάνει επιτυχία στην πλάτη του, με το δικό του τραγούδι ενώ του αρνείται το χρόνο που του αναλογεί. Από την άλλη, ο Αργυρός ανταπαντούσε ότι ο Ιακωβίδης έφτασε να είναι δεύτερο όνομα σε Αθηναϊκή μεγάλη πίστα, επειδή εκείνος τον εμπιστεύτηκε και τον βοήθησε. Η ρήξη δεν άργησε να έρθει, ο καυγάς αυτός ήταν τελεσίδικος και ανάμεσά τους "πέρασαν" πολύ σκληρές κουβέντες. Το τέλος της συνεργασίας ήταν πρόωρο με τον Πέτρο Ιακωβίδη να αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη, αποφασίζοντας να ξεκινήσει μόνος του εμφανίσεις ως επικεφαλής σχήματος πριν τις γιορτές στη συμπρωτεύουσα.

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής στήριζε και τους δύο τραγουδιστές και όπως λέγεται, προσπάθησε να συμβιβάσει τα πράγματα, χωρίς όμως να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού και οι δύο ήταν ανένδοτοι. Έτσι ο Ιακωβίδης είναι εκτός σχήματος του κέντρου της παραλιακής αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει και η συνεργασία του με τον επιχειρηματία. Με τον Αργυρό όμως σίγουρα έχει τελειώσει και όπως λένε όσοι ξέρουν, αυτό είναι οριστικό και αμετάκλητο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved