Μάρω Λύτρα: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία, μετά τις δηλώσεις για γνωστό Έλληνα που την παρενόχλησε
Showbiz

Μάρω Λύτρα: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία, μετά τις δηλώσεις για γνωστό Έλληνα που την παρενόχλησε

 Η Μάρω Λύτρα προκάλεσε χαμό με τις δηλώσεις της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Η τραγουδίστρια που εδώ και χρόνια ζει στον Καναδά έγραψε με αφορμή το σκάνδαλο Weinstein, αποκάλυψε ότι πρόκειται να ξεσκεπάσει σκάνδαλο και για γνωστό Έλληνα ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η τραγουδίστρια είχε γράψει: "Ο Weinstein είναι παλιάνθρωπος... Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες.Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο "Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα".Και απαντώ. "Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά".

Με νέο της post μας ενημέρωσε: " Δεν είναι συγγραφέας (στιχουργός) Οι στιχουργοί άντρες και γυναίκες με τους οποίους έχω δουλέψει, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι αδελφή τους και ήταν επαγγελματίες και κύριοι. Μην κατασκευάζετε ιστορίες. Αν θέλετε την αλήθεια πρέπει να περιμένετε. Θα σας δώσω την αλήθεια. Και πολλοί άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, θα σας δώσουν την ίδια αλήθεια. Δυστυχώς νομίζουν ότι είναι οκ και ότι η παρενόχληση είναι μέρος του παιχνιδιού για να πετύχεις. Όχι, δεν είναι οκ!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved