Μαρίνος Κόνσολος: Η δουλειά που τον σημάδεψε...
Showbiz

Μαρίνος Κόνσολος: Η δουλειά που τον σημάδεψε...

Ο Μαρίνος Κονσόλος υποδύεται τον «Αχιλλέα» στο «Ελα στη θέση μου».

-Μίλησε μας λίγο για τον ρόλο σου στην επιτυχημένη κωμωδία του Αlpha.

«Είναι ένας ρόλος που εξελίσσεται, ελίσσεται και αντιδρά καθημερινά σε πραγματικό χρόνο. Οτι κάνει ακριβώς ένας κανονικός άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι και τώρα, η μοίρα, το πεπρωμένο, η τύχη, του έχουν παίξει διάφορα παιχνίδια» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τι κρατάς από τη συνεργασία σου με το «Μπρούσκο»;

«Χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας σειράς που αγαπήθηκε σε τόσες χώρες και που έδειξε ότι η ελληνοκυπριακή καλλιτεχνική συνεργασία μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και να ενώσει δυο χώρες. Ήταν μία δουλειά που με σημάδεψε.»

-Πιστεύεις ότι η κρίση άνοιξε τις πόρτες στους Κυπρίους ηθοποιούς και γενικότερα στις κυπριακές παραγωγές;

«Πιστεύω στην εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά περισσότερο πιστεύω στην εξέλιξη των ανθρώπων. Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να σου κάνει η κρίση είναι η κρίση στο μυαλό. Αν αυτό πού κάνεις το κάνεις με πάθος, και πίστη, και σεβασμό, ακόμα και στο πιο απόμερο μέρος του πλανήτη να είσαι, με κάποιον τρόπο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το δει όλος ο κόσμος.»

-Από το λίγο που την έχεις ζήσει, σε ποια φάση πιστεύεις ότι βρίσκεται τώρα η ελληνική τηλεόραση; Της ανασύνταξης; Της κατρακυλάς; Της ανόδου; Της στασιμότητας;

«Ως παρατηρητής θα έλεγα ότι αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι βλέπω πλέον την παλιά γενιά να συνεργάζεται άψογα με τη νέα γενιά και να βγάζουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η περίοδος της ανασύνταξης έχει περάσει και αν αξιολογηθούν σωστά τα δεδομένα, μόνο άνοδος θα υπάρχει από εδώ και πέρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved