Μπέτυ Λιβανού: «Εγώ δεν θεωρώ αμαρτία τίποτα»
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: «Εγώ δεν θεωρώ αμαρτία τίποτα»

Στον ελληνικό κινηματογράφο έχουμε δει την Μπέτυ Λιβανού σε ταινίες οι οποίες στον τίτλο εμπεριέχουν τη λέξη «αμαρτία». Πώς την προσλαμβάνει η ίδια;

«Η αμαρτία είναι πολύ υποκειμενικό πράγμα. Εγώ δεν θεωρώ αμαρτία τίποτα. Θεωρώ ότι κάτι μπορεί να είναι δίκαιο ή άδικο»

Τι είναι λοιπόν άδικο;
«Κι αυτό υποκειμενικό είναι. Γιατί άλλο θεωρώ εγώ ηθικό κι άλλο εσύ. Και μιλάμε μεταξύ μας, λέμε «κατάλαβες;». Και δεν έχουμε καταλάβει τίποτα»

Είμαστε δηλαδή χαμένοι στη μετάφραση;
«Ναι, είμαστε πολύ συχνά»

Ποιος είναι ο δικός της ορισμός της ομορφιάς, δεδομένου πως αυτή η λέξη την ακολουθεί από τότε που θυμάται τον εαυτό της...
«Ομορφιά είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Κανείς δεν είναι μόνο όμορφος ή μόνο άσχημος. Είναι και κάτι άλλο. Και επειδή η ομορφιά είναι κάτι για το οποίο δεν έχεις κάνει τίποτα για αυτό, σου έχει χαριστεί, δεν έχεις και κανέναν λόγο για να υπερηφανεύεσαι»

Πώς επέδρασσε στη σχέση της με τους άντρες;
«Ποτέ δεν είχα συναίσθηση της ομορφιάς μου, ιδίως νεότερη. Κι αυτό με έσωσε. Εγώ ως νέα είχα αρκετές ανασφάλειες. Ποτέ δεν είχα την αυτοπεποίθηση πως περπατώ στους δρόμους και είμαι μια πολύ ωραία».

Ποια ήταν η βασική της ανασφάλεια;

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν μου άρεσαν πράγματα πάνω μου. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει πως δεν είχα λόγο. Αλλά αλλιώς ένιωθα εγώ», λέει η ηθοποιός στην Κυριακάτικη Ελευθερία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved