Η Πηγή Δεβετζή μας ενημερώνει ότι αποχώρησε χθες από το Survival αλλά πριν μέρες ήταν στα μπουζούκια
Showbiz

Η Πηγή Δεβετζή μας ενημερώνει ότι αποχώρησε χθες από το Survival αλλά πριν μέρες ήταν στα μπουζούκια

Πραγματικά αν δεν ήταν και τα social ούτε που θα παίρναμε χαμπάρι ότι το Survival Secret προβάλλεται ακόμη!

Γιατί φαίνεται πως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Βέβαια να σημειώσουμε πως από την αρχή του παιχνιδιού η παραγωγή του κάνει αλλεπάλληλες γκάφες, οπότε... δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο

Δηλαδή ναι μεν τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα αλλά οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν κάνουν τίποτα ώστε να προστατεύσουν τους παίκτες.

Η Πηγή Δεβετζή ας πούμε, αποχώρησε τηλεοπτικά το βράδυ της Τετάρτης αλλά πριν από μερικές ημέρες ήταν στα μπουζούκια και μάλιστα φωτογραφήθηκε με πλατύ χαμόγελο στο πλευρό της πρώην συμπαίκτριας της, Μαρίας Ματσούκα.

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!! Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την στηριξη την αγάπη σας τα μηνύματα σας κ τις υπέροχες ευχές σας όλο αυτό τον καιρό!!Αισθάνομαι νικήτρια κ άξια που εκπροσώπησα όλες τις γυναίκες σ αυτή την δύσκολη επιβίωση αλλά κ υπέροχη εμπειρία που έζησα 3,5 μήνες!! Επίσης ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους μπροστά κ πίσω από τις κάμερες!!!», έγραψε η ίδια πριν λίγη ώρα στο facebook της.

Και για του λόγου το αληθές δείτε και τις φωτογραφίες. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την τσάκωσε στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης το βράδυ της Κυριακής.

Πράγμα που σημαίνει πως είχε αποχωρήσει αλλά κανείς δεν φρόντισε να της πει να μην κάνει δημόσιες εξόδους μέχρι να παιχτεί το επεισόδιο της αποχώρησης της, όπως έχουμε δει σε προηγούμενα ριάλιτι

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Τάσο Μπερδέση, ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο ενώ υποτίθεται πως είναι ένας από τους επικρατέστερους παίκτες για τη νίκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved