Ανασκόπηση 2017: Ποια ζευγάρια της ελληνικής showbiz υποδέχτηκαν... νέο μέλος στην οικογένειά τους;
Showbiz

Ανασκόπηση 2017: Ποια ζευγάρια της ελληνικής showbiz υποδέχτηκαν... νέο μέλος στην οικογένειά τους;

Το 2017 δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Και ο λόγος; Τους έφερε ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους και σίγουρα τεράστια χαρά.

Μανούλα μέσα στο 2017 έγινε η Φανή Χαλκιά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. H χρυσή Ολυμπιονίκης γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Ο σύντροφός της, Λούης Καραμάνος έγινε ένας πανευτυχής μπαμπάς.

Η Μαλού έγινε και εκείνη μαμά. Κράτησε στα χέρια της έναν σούπερ μπέμπη περίπου 50 εκατοστών και βάρους 3.720 γραμμαρίων.

Το πρώτο της παιδί, κρατάει στην αγκαλιά της και η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

Η Ισαβέλλα Κούτση γέννησε ολομόναχη μέσα στο σπίτι της. Ευτυχώς, όπως εξήγησε η ίδια με ανάρτησή της στο instagram, όλα πήγαν καλά και τόσο η ίδια όσο και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας.

Η Θεοφανία Παπαθωμά γέννησε στις 16 Σεπτεμβρίου το τρίτο της παιδί. «Γέννησα με άνεση στο σπίτι σαν τον παλιό καλό καιρό! Είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγιείς» δήλωσε η ηθοποιός η οποία πήρε την απόφαση να μη γεννήσει σε μαιευτήριο αλλά όπως τον παλιό καλό καιρό τη δεύτερη κόρη της. Η Θεοφανία έχει με τον Γρηγόρη Πετράκο άλλη μία κόρη αλλά και έναν γιο με τον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα, τον 11χρονο Αχιλλέα.

Η Αγγελική Δαλιάνη γέννησε και εκείνη το δεύτερο παιδάκι της Την έπιασαν ξαφνικά πόνοι λίγο πρόωρα και με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη πήγαν στο μαιευτήριο. Όλα πήγαν καλά και ο μπόμπιρας ήρθε στη ζωή και είναι υγιέστατος.

Και η Κατερίνα Λάσπα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Shaya από την άλλη έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και έγινε και εκείνη για πρώτη φορά μανούλα. Η Φωτεινή Ψυχίδου έφερε στον κόσμο το παιδάκι της και έκανε τον Δημήτρη Κοργιαλά έναν ευτυχισμένο πατέρα. Απέκτησαν έναν όμορφο γιο.

Η Πάμελα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο στις 4 Απριλίου και θα πάρει το όνομα Γιάννης. Η Άριελ Κωνσταντινίδη γέννησε δίδυμα και δεν το πήρε κανείς είδηση. Η ηθοποιός έχει παντρευτεί τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη µε πολιτικό γάµο.

Μανούλα ξανά έγινε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.250 γραμμάρια και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την χαρμόσυνη μέσα από την εκπομπή της.

Μανούλα έγινε η Μαρία Σιδηροπούλου. Το μοντέλο το είχαμε γνωρίσει μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ άφησε την καριέρα για τον έρωτα της ζωή της τον επιχειρηματία Αρσένη Αλιπραντή. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον πρώτο καρπό του έρωτά του, ένα αγοράκι υγιέστατο βάρους τριών κιλών. Το μοντέλο και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την χαρά της μητρότητας για δεύτερη φορά γεύτηκε και η δημοσιογράφος του Έψιλον, Έλενα Πολυκάρπου. Είχε ένα κοριτσάκι και τώρα ήρθε και το αγοράκι!

Δεύτερο παιδάκι και για την Ευγενία Γκιζέλη. Η Playmate του 2009 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κορρέ και τον Ιούνιο του 2015 έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, την Μαριάννα.

Μέσα στο 2017 γονείς έγιναν και η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά, οι οποίοι απέκτησαν ένα αγοράκι, ενώ η Ολυμπία Χοψονίδου γέννησε το πέμπτο της παιδί, μια κόρη.

Αγοράκι απέκτησαν η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Πάνος Δούκας και πλέον πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μετά τον ερχομό του γιου τους.

Το ίδιο και ο Νίκος Βουρλιώτης με την Όλγα Καρπαθάκη, οι οποιοι έκαναν κόρη. Η Ελευθερία Παντελιδάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η Ελευθερία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν και η Μαρία Τσουρή με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδάκι, τον 5χρονο Κωνσταντίνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved