Κώστας Βουτσάς: «Έχω αντίζηλο τον Ρουβά!»
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: «Έχω αντίζηλο τον Ρουβά!»

Μπορεί ο Κώστας Βουτσάς την 1η Ιανουαρίου να γίνεται 87 ετών, όμως όπως λέει έχει αντίζηλο τον Σάκη Ρουβά αφού η Αλίκη Κατσαβού λατρεύει τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη... 

Ποιος επώνυμος θα θέλατε να σας πει τα κάλαντα;

Κ.Β.: Οι φίλοι μου και, φυσικά, ο Φοίβος όταν μεγαλώσει.
Α.Κ.: Θα ήθελα να μου πει τα κάλαντα ο Σάκης Ρουβάς, που μου αρέσει πολύ!
Κ.Β.: Εχω αντίζηλο τον Ρουβά! (γέλια)

Τι δώρα θα ανταλλάξετε τα Χριστούγεννα;

Κ.Β.: Πάντα κάνω δώρα στις γυναίκες που είμαι παντρεμένος! Ακόμη δεν έχω σκεφτεί το δώρο της Αλίκης... Το μεγάλο δώρο που της έκανα είναι το παιδί. Την έβλεπα που κοιτούσε τα παιδιά και της είπα: «Ακουσε, Αλικούλα μου, σου κάνω δώρο τον εαυτό μου και το σπέρμα μου»! Και το προσπαθήσαμε και το πετύχαμε, και τη βλέπω τώρα πώς τρέχει με το παιδί και είμαι τρισευτυχισμένος. Ολες οι γυναίκες μου ήταν καλές. Εγώ έφευγα, γιατί ήμουν ο σκανταλιάρης, αλλά τους άφηνα την περιουσία μου και εγώ ξεκινούσα από την αρχή. Και έτσι οι γυναίκες μου ταλαιπωρούνται με φόρους, ΕΝΦΙΑ και τα πολλά που θέλει ο Τσίπρας. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με το νοίκι.
Α.Κ.: Δεν θα το αποκαλύψω. Μου αρέσουν τα πρακτικά πράγματα, κάτι που μπορεί να φοράει.

Επαγγελματικά τι σας επιφυλάσσει το 2018;
Κ.Β.: Ετοιμάζω κάποια σκετσάκια στα social media, στο YouTube όπου θα έχω κανάλι, ενώ θα μιλάω με τον κόσμο στο facebook και στο Ιnstagram. Από τον Ιανουάριο ξεκινάω γυρίσματα για τη μεταφορά στον κινηματογράφο του έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη» με γυρίσματα σε Μυτιλήνη και Αθήνα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να κάνω θέατρο. Τη Μιμή (σ.σ.: Ντενίση) την εκτιμώ και τη θαυμάζω. Είναι ένα πλάσμα τέλειο και ό,τι γράφει έχει ουσία.
Α.Κ.: Συνεχίζουμε την «Ειρήνη» με τον Κώστα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και συζητάμε διάφορα για το καλοκαίρι.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved