Το ξέσπασμα της Ματούλας για τον Λορέντζο
Showbiz

Το ξέσπασμα της Ματούλας για τον Λορέντζο

Οι δυσκολίες, πολλές και ανεξάντλητες τα τελευταία χρόνια για τη Ματούλα. Ο γιος της, όμως, ο Λορέντζο Καριέρε δεν της συμπαραστέκεται σε όλα αυτά που περνάει.

«Ποιος γιος μου; Πλάκα μού κάνεις;» ήταν η αρχική της απάντηση σε συνέντευξή της στην Espresso.

Θα ήθελε να του στείλει κάποιο μήνυμα, δεδομένου ότι ο γιος της -με τον οποίο έχει να μιλήσει εδώ και 12 χρόνια και δεν έχει γνωρίσει καν τα παιδιά του, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ελενα Κατραβά- μπορεί να μη γνωρίζει ότι η μητέρα του βρίσκεται σε αυτή τη δεινή κατάσταση;

«Τι μήνυμα να του στείλω; Μάνα, γύρνα πίσω, κάηκαν οι κεφτέδες; Πλάκα μού κάνεις; (Γέλια) Το ότι τραβιέμαι στα νοσοκομεία το ξέρουν όλοι - και οι φίλοι του. Ολο το καλοκαίρι κυκλοφορούσα με ιατρική μάσκα, σαν τον Ζορό. Ακόμη και στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη πήγα φορώντας τη μάσκα, γιατί έτσι έπρεπε να κάνω, μέχρι να αναρρώσω από την προηγούμενη εγχείρηση που μου έκαναν, παίρνοντας κόκαλο από τη λεκάνη για να μου φτιάξουν την κατεστραμμένη γνάθο. Δυστυχώς, και τα παλιά μου φιλαράκια, που ήταν το αποκούμπι μου, “την έχουν κάνει” από τη ζωή. Δεν πειράζει!».

«Ευχαριστώ τον γιατρό μου Δημήτρη Ζαμπάρα, που θα με χειρουργήσει για ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε από την πρέζα και με ταλαιπωρεί χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved