Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σειρά Έλα στην θέση μου, ο ρόλος του και οι... εξελίξεις
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σειρά Έλα στην θέση μου, ο ρόλος του και οι... εξελίξεις

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για την σειρά «Έλα στη θέση μου». Στο τελείωμα του έτους, βλέπουμε μια μεγάλη ανατροπή στη SofoExpress. Η Μένη κατέχει το 60% και ο Αχιλλέας αναλαμβάνει την προεδρία. Αυτό είναι χαστούκι για τους Σοφοκλέους;

«Είναι χαστούκι, έχουν δεινοπαθήσει από τη Nermax, τους εξωγενείς παράγοντες της εταιρείας και τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα. Είναι, λοιπόν, ένα παραπάνω πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Όμως δεν χάνουν το κουράγιο τους, βρίσκουν τρόπους και λύσεις» τόνισε στο Mytv.

-Σοκάρεται με την αποκάλυψη ότι η Βασιλίνα είναι αδελφή του;

«Σοκάρεται, αλλά επειδή έχει να αντιμετωπίσει και πολλά άλλα μέτωπα ταυτόχρονα, χάνεται λίγο η σημαντικότητα του πράγματος μέσα στα υπόλοιπα «

-Η απόφαση του Αχιλλέα να συνεργαστεί με τη Μένη Σουλτς εντείνει την κόντρα τους;

«Ναι, την εντείνει και θα υπάρξει αντίδραση. Ταυτόχρονα, όμως, ο Βλάσης τον κρυφοθαυμάζει τον Αχιλλέα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα και πάντα πιστεύει ότι οι επιλογές που κάνει είναι έξυπνες και σωστές.»

-Θαυμάζει όλες τις επιλογές του εκτός από τον χωρισμό του από τη Ρενάτα...

«Ναι, συμφωνεί με την επιλογή που έκανε ο Αχιλλέας να γίνει ζευγάρι με τη Ρενάτα και γι αυτό του τα «χώνει» που την έχει αφήσει.»

- Ο Βλάσης γιατί αντέδρασε αρνητικά στην πιθανότητα να γίνουν ζευγάρι ο Λεωνίδας και η Αιμιλία;

«Γιατί είχε μάθει τον έναν για πατέρα του για χρόνια, μετά γνώρισε τη μάνα του και δεν του αρέσει κάπως αυτό το «σχήμα», δεν του κάθεται καλά.»

-Μου είχες πει παλιότερα ότι είσαι παραδοσιακός στις απόψεις σου. Αν-αντιμετώπιζες κάποιο ανάλογο δίλημμα, θα αντιδρούσες το ίδιο και ως Γιάννης;

«Ναι.»

-Άρα έχετε μερικά κοινά με τον Βλάση!

«Ναι, υπάρχουν μερικά κοινά μεταξύ μας, αλλά όχι πολλά.»

-Θα ήθελες η σειρά να πάρει το πράσινο φως και για 3η σεζόν;

«Αν γραφτούν έξυπνα σενάρια, ναι, θα το ήθελα. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε όχι. θέλω δηλαδή να κρατηθεί σε ένα επίπεδο το σίριαλ, δεν θέλω υπάρχει ξεπετά. Θέλω να υπάρχουν ιστορίες ωραίες για να μπορεί ο άλλος να παρακολουθεί ευχάριστα στη σειρά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved