Γιάννης Πλούταρχος: «Σε talent show, ενώ έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, δεν έχω πάει ποτέ...»
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: «Σε talent show, ενώ έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, δεν έχω πάει ποτέ...»

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για όλα. Για την νύχτα, την ζωή του, αλλά και τα talent shows.

«Ο κόσμος της νύχτας είναι ακριβώς όπως αυτός της ημέρας. Υπάρχουν καλοί, κακοί, τίμιοι, ανέντιμοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες στα ίδια ποσοστά/Εχω γνωρίσει «επικίνδυνους» ανθρώπους που δουλεύουν πρωί και «αγγέλους» που δουλεύουν νύχτα. Κανένας όμως από τα προηγούμενα παραδείγματα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει έναν επαγγελματικό κλάδο. Όλοι οι άνθρωποι θεωρώ πως είμαστε εξαιρέσεις και μοναδικοί.

Πορεύομαι στη ζωή μου βάσει της προσωπικής μου ηθικής και δεν έχω ποτέ μπερδευτεί. Έχω μια φυσική άμυνα και δεν με αγγίζει τίποτα που δεν είναι μέσα στις αξίες μου. Αυτό συμβαίνει λίγο αυτόματα. Αυτοί που δεν μου ταιριάζουν δεν με πλησιάζουν και σε όσους δεν ταιριάζω δεν τους πλησιάζω και όλο αυτό συμβαίνει ενστικτωδώς και όχι ως συνειδητή κίνηση.

Σε talent show, ενώ έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, δεν έχω πάει ποτέ ως μέλος κριτικής επιτροπής. Δεν είναι καθόλου στη φύση μου να κρίνω κανέναν άνθρωπο και επίσης δεν θέλω να πάρω την ευθύνη του ονείρου κανενός παιδιού. Είτε μου αρέσει είτε όχι, ένα νέο παιδί που τραγουδάει εγώ δεν μπορώ να το ενθαρρύνω ή να το αποτρέψω να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έχουμε παραδείγματα τεράστιων ταλέντων που δεν μπορούν να κάνουν καριέρα γιατί δεν έχουν τον χαρακτήρα, και υπάρχουν μέτριες φωνές που έχουν πετύχει με το μυαλό, τη λάμψη και την προσωπικότητα τους. Ποιος λοιπόν μπορεί να τα καταλάβει όλα αυτά μέσα σε 4 λεπτά που διαρκεί ένα τραγούδι και να αποφασίσει;» τόνισε στo Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved