Ελένη Μενεγάκη: Τα τελευταία ψώνια πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! (φωτό)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα τελευταία ψώνια πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! (φωτό)

Η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται πολύ... μακριά, σε έναν τόπο που η ίδια λατρεύει και περιτρυγυρισμένη με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδο της από κατάστημα τράπεζας όπου βρέθηκε για να διευθετήσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν από την απόδραση της για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αμέσως μετά, έκανε μια μικρή στάση σε εμπορικά καταστήματα για να αγοράσει τα δώρα που θα προσφέρει στα παιδιά της την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως προστάζει το έθιμο. Η Ελένη, που φροντίζει πάντα να κρατά μυστικό τον εορταστικό προορισμό της τα τρία τελευταία χρόνια ταξίδεψε στις Μαλδίβες μαζί με τον σύζυγο της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Όπως όλα δείχνουν, και φέτος θα βρίσκεται κάπου εξωτικά, εκτός Σένγκεν, αφού πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί και αστυνομικό τμήμα για την ανανέωση του διαβατηρίου της.
Κι ενώ οι χριστουγεννιάτικες διακοπές για τη δημοφιλή παρουσιάοτρια μόλις ξεκίνησαν, η ίδια έχει μαγνητοσκοπήσει ήδη κάποιες εκπο¬μπές που θα προβληθούν τις ημέρες των γιορτών, προκειμένου να έχει το περιθώριο να επιστρέψει μετά την Πρωτοχρονιά, ανανεωμένη και κατά πάσα πιθανότητα ηλιοκαμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ζωντανές εκπομπές θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, οπότε και θα έχει επιστρέψει, καθώς αρχίζουν τα σχολεία.

Μπορεί οι εξωτικοί προορισμοί να είναι η αδυναμία της μεγαλύτερη χαρά της όμως είναι που μπορεί να διαθέσει χρόνο αποκλειστικά στην οικογένειά της, ήρεμη και απερίσπαστη. Κάθε χρόνο, στο δικό της γράμμα προς τον Αϊ-Βασίλη ζητάει πριν από όλα υγεία και κατόπιν μια ευκαιρία για αντίστοιχες ανεπανάληπτες στιγμές. Ούτως ή άλλως η ίδια έχει ουκ ολίγες φορές ομολογήσει ότι θεωρεί τα Χριστούγεννα την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved