Σμαράγδα Καρύδη: «Είχαμε πρόταση να κάνουμε σειρά μαζί με τον Θοδωρή αλλά…»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Είχαμε πρόταση να κάνουμε σειρά μαζί με τον Θοδωρή αλλά…»

Το «Φίλα τον βάτραχο σου» ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ. Και κατά καιρούς δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται και πάλι τηλεοπτικά με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Είναι κάτι το οποίο θέλει η Σμαράγδα Καρύδη;

«Είχαμε πρόταση να κάνουμε σειρά μαζί με τον Θοδωρή. Δεν προχώρησε. Η βασική επιλογή, όμως, έχει να κάνει με το σενάριο. Αν είναι καλό, είτε θα το κάνουμε μαζί με τον Θοδωρή είτε δεν θα το κάνουμε»

Σε συνέντευξη της τον Νοέμβριο μίλησε και για το σκάνδαλο των παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ, λέγοντας πως και στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Της έχει συμβεί κάποιο περιστατικό;

«Οχι. Πλέον υπάρχει μια υστερία πως οποιοσδήποτε σε φλερτάρει θεωρείται παρενόχληση. Οι άνθρωποι θέλουν να φλερτάρουν. Παρενόχληση είναι να απειληθείς να ενδώσεις στον χώρο της δουλειάς από κάποιον ανώτερο με εκβιασμό, π.χ., απόλυσης. Η παρενόχληση είναι, λοιπόν, κάτι το πολύ συγκεκριμένο»

Σε θέση κριτή σε, κάποιο talent show θα μπορούσαμε να την δούμε;

«Μου το έχουν προτείνει. Αν και δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, νομίζω ότι δύσκολα θα το έκανα. Δεν μου αρέσει να κρίνω, πόσω μάλλον όταν πρέπει να το κάνεις σε μια στιγμή», λέει στο tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved