Ρένια Λουιζίδου: «Έχουμε τη χαρά και την τιμή να παίζουμε με τον κύριο Μιχαλακόπουλο»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Έχουμε τη χαρά και την τιμή να παίζουμε με τον κύριο Μιχαλακόπουλο»

Η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξή της μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Πρωταγωνιστείς στη θεατρική παράσταση «Το τίμημα».

Είναι ένα έργο του Άρθουρ Μίλερ και βρισκόμαστε στο θέατρο «Ιλίσια» με έναν πολύ ωραίο θίασο. Είναι μία πολύ ευτυχής συγκυρία με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον:" Χρήστο Σαπουτζή, σε σκηνοθεσία της Ιωάννας Μιχαλακοπούλου. Είναι ένα έργο με ωραίο κείμενο που πιστέψαμε και δουλέψαμε πολύ πάνω σ' αυτό. Κατέληξε να γίνει μια παράσταση με μεγάλη αποδοχή. Ελπίζω να είναι καλή, γιατί δεν είναι δική μας δουλειά να λέμε αν είναι καλή ή κακό η παράσταση στην οποία παίζουμε - είναι στην κρίση του κοινού. Μπορεί να αρέσει πολύ στον ηθοποιό, αλλά το κοινό -να μη συμφωνεί.

Ο ηθοποιός με τη γνώση και-την εμπειρία του δεν έχει καλλιεργήσει το ένστικτο του, ώστε να καταλάβει και να κρίνει σωστά;

Εμείς πιστεύουμε την παράσταση που έχουμε κάνει, την αγαπάμε και την ανεβάσαμε με φροντίδα. Ευτυχήσαμε να βρει ανταπόκριση. Όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις και βρίσκει ανταπόκριση, είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός. Υπάρχουν πολλές φορές που μπορεί να σου αρέσει η παράσταση και να μη βρει ανταπόκριση στην προσέλευση του κόσμου ή το ανάποδο: Να μην είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της παράστασης και να έχει προσέλευση. Έχουμε τη χαρά και την τιμή να παίζουμε με τον κύριο Μιχαλακόπουλο, που είναι η ιστορία του θεάτρου, ο οποίος είναι σ' ένα ρόλο σαν να τον περίμενε, δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιος άλλον να τον παίζει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved