Κάτια Δανδουλάκη: «Κούρασαν πολύ τη ψυχή μου…»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Κούρασαν πολύ τη ψυχή μου…»

Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογήθηκε αν είναι όντως μια δυναμική γυναίκα καθώς δίνει την αίσθηση ότι είναι αλώβητη και προχωράει μπροστά.

Είσαι μια δυναμική γυναίκα που δίνεις την αίσθηση ότι είσαι αλώβητη και τραβάς μπροστά...

Θα σου πω κάτι χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, γιατί πια με ξέρουν πώς είμαι, σαν χαρακτήρας. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου από κούραση, άγχη, δυσκολίες που ποτέ όμως δεν μετάνιωσα γιατί ήταν επιλογές μου το να κάνω την επιχείρηση, να επιλέγω το οικονομικό βάρος για να μην επιβαρύνω κάποιον άλλον. Όλα αυτά κούρασαν πολύ την ψυχή μου, αλλά το αντίβαρο, από την άλλη μεριά, ήταν ότι έκανα μόνη μου τα όνειρα που είχα στο μυαλό μου και τα έβλεπα επάνω στη σκηνή, κάτι που μου έδινε τεράστια ικανοποίηση. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήμουν από τους ανθρώπους που τους έρχονταν όλα εύκολα. Έρχονταν όλα σωστά μετά από πάρα πολύ δουλειά, πολύ μεγάλο κόπο, τεράστιες αγωνίες, οικονομικές καταστροφές και εκ μέρους μου πολύ μεγάλες αντοχές.

Ποιο είναι το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά;

Το απόλαυσα, μπράβο μου που το διάλεξα, δεν το μετανιώνω, αλλά κουβαλάω μέσα μου μια κούραση από την άποψη του ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ τη χαλαρότητα της ζωής, την ξενοιασιά, παρά μονάχα όταν ήμουν 8-9 χρονών. Από 12 χρονών και περά ήταν πολλές οι ευθύνες, τα μαθήματα, ξένες γλώσσες, μουσικά όργα­να... έπεσαν πολλά. Δεν ένιωσα ξενοιασιά κι αυτό μου έλειψε, αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί ήταν επιλογές μου.

Είχες να... παλέψεις με τον εαυτό σου;

Με τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές, γι’ αυτό είμαι και σούζα, είμαι στρατιώτης. Για μένα ήταν το «πρέπει», δεν υπήρχε ούτε γκρίνια ούτε «μα και μου». Όλη μου τη ζωή ξυπνώ με 2-3 ώρες ύπνο και δεν παραπονιέμαι, σιχαίνομαι την γκρίνια. Ό,τι αποτέλεσμα κι αν είχε αυτό, γιατί έκανα και πολλές αποτυχίες... Έλεγα ότι αφού το διάλεξα και το ήθελα, δεν ισχύει το παράπονο, ισχύει το «πάμε για άλλα», έτσι είμαι εγώ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved