Παπασπηλιόπουλος-Παπαδάκη: Θα συνεργαστούν παρά την κρίση στον γάμο τους
Showbiz

Παπασπηλιόπουλος-Παπαδάκη: Θα συνεργαστούν παρά την κρίση στον γάμο τους

Παρά την κρίση στον γάμο τους, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Κατερίνα Παπαδάκη θα συνεργαστούν στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, που θα ανέβει στις 15 Ιανουαρίου στο Μικρό Παλλάς.

Το θεατρικό έργο, θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, είχε προγραμματιστεί αρκετό καιρό πριν τα σύννεφα σκιάσουν τον γάμο του low profile ζευγαριού. Ωστόσο, οι ίδιοι, ως σωστοί επαγγελματίες που είναι, σύμφωνα με την espresso, αποφάσισαν να μην ακυρώσουν τη συνεργασία τους, μπερδεύοντας έτσι τα προσωπικά τους με τη δουλειά.

Ο Οδυσσέας, ο οποίος υποδύθηκε φέτος τον «Καζαντζάκη» στην ομώνυμη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου «Προδοσία», στο οποίο πρωταγωνιστεί η γυναίκα του Κατερίνα Παπαδάκη μαζί με τους Γιώργο Χρυσοστόμου και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι και κουμπάρος του ζευγαριού και -όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή- ένας από τους ανθρώπους που προσπαθούν να συμβιβάσουν τα πράγματα, ώστε ο Οδυσσέας και η Κατερίνα να τα ξαναβρούν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ηθοποιοί κρατούν γενικά χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, ενώ απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα δύο παιδιά τους και η διασφάλιση της ψυχικής ηρεμίας τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved