Ανασκευάζει η Παπαδήμα για τον ντόρο που έγινε μετά τις δηλώσεις της για τον Σεργιανόπουλο!
Showbiz

Ανασκευάζει η Παπαδήμα για τον ντόρο που έγινε μετά τις δηλώσεις της για τον Σεργιανόπουλο!

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα δήλωσε προσφάτως για τον Νίκο Σεργιανόπουλο όταν ρωτήθηκε: «εντάξει παιδιά, αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε». Απ’ ότι έμαθα προσπάθησαν άτομα να τον βοηθήσουν, αλλά δεν ήθελε». Κάτι που φυσικά δημιούργησε έντονες αντιδράσεις και ντόρο. Η ηθοποιός επανήλθε με νέες δηλώσεις μετά τα όσα συνέβησαν... 

 

«Τι να πω… Εξεπλάγην! Γιατί αυτό το είχα πει τότε που έγινε το γεγονός. Και θεωρώ ότι είναι πολύ περίεργο να μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει “φύγει” και με έναν τέτοιο τρόπο. Αυτό το είπα τότε, το ξαναείπα πάλι τώρα. Το είπα περίεργα κι εγώ; Υπάρχουν κι άλλα πράγματα από τη συνέντευξη που θα μπορούσαν να συζητηθούν. Μου κάνει εντύπωση που συζητήθηκε αυτό.

Το είπα με πολύ καλή διάθεση, ότι άμα δεν περνάς καλά και θες να “φύγεις”, νικάς τη ζωή με τον θάνατό σου. Νομίζω ότι πρέπει να ακούμε τα πράγματα έτσι όπως λέγονται και από κάποιους ανθρώπους που έχουν δείξει και μια πορεία. Το θεωρώ κουτό όλο αυτό που έγινε. Σέβομαι αυτόν τον άνθρωπο, τον αγάπησα και τον πόνεσα» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Όλα καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved