Θυμάστε τον Ηλία Βαλάση; Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει για τα προς το ζην
Showbiz

Θυμάστε τον Ηλία Βαλάση; Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει για τα προς το ζην

Ο Ηλίας Βαλάσης έδωσε πριν από πολλά χρόνια... μαθήματα επιβίωσης όταν συμμετείχε στο Survivor που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά τώρα έχει μία τελείως διαφορετική ζωή και επαγγελματικό προσανατολισμό. 

Μπορεί να ασχολείται με το θέατρο ως πρωταγωνιστής στον «Αγριο σπόρο» που ανεβαίνει για τρίτη χρονιά στο θέατρο «Επί Κολωνώ» όμως για τα προς το ζην μιας και δεν κερδίζει όσα θα έπρεπε για να συντηρήσει τον ίδιο και την οικογένειά του, δουλεύει από τον περασμένο Οκτώβριο ως σερβιτόρος σε καφετέρια γνωστής αλυσίδας. Και όπως παραδέχεται στη Real: «Ζω το πραγματικό... Survivor». Η σαρωτική παρουσία του στο πρώτο «Survivor» έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο, ώστε ο ίδιος, αν και ανήκε απλώς στα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, έχει αποτυπωθεί στο µυαλό πολλών ως ο νικητής του ριάλιτι. Στη συνέχεια δοκίµασε τις δυνάµεις του στην παρουσίαση του παιχνιδιού «Φάρµα» του Mega και αργότερα ασχολήθηκε µε το θέατρο.

Παράλληλα όµως εργάζεται ως σερβιτόρος στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας. Ο ίδιος λέει στη Real: «Ας ξεκινήσουµε λέγοντας ότι δεν παίζω στοιχήµατα, γιατί δεν επιτρέπονται σε... µικρά παιδιά! Εγώ είµαι... ανήλικο ακόµα (σ.σ.: γελάει). Για να σοβαρευτούµε όµως, θα σου απαντήσω πως είναι ένας τρόπος επιβίωσης, µιας κι όπως είναι γνωστό, από το θέατρο δεν βγάζεις λεφτά. Ξεκίνησα να δουλεύω στην εν λόγω αλυσίδα από τον Οκτώβριο και είµαι πολύ ευχαριστηµένος και µε τη διεύθυνση και µε τους συναδέλφους µου». Στο πώς νιώθει όταν τον αναγνωρίζει ο κόσµος και τον πλησιάζει για να του µιλήσει ο ίδιος λέει: «Είναι κάτι που συµβαίνει κάθε µέρα εδώ και 15 χρόνια και είναι πολύ όµορφο». Οσο για την εµπειρία του και γι’ αυτά που έχει κρατήσει από το πρώτο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδοµένα «Survivor», απαντά: «Η πείνα είναι ένα δυνατό συναίσθηµα, κάτι που δεν είχα ξαναζήσει. Σε κάθε δύσκολη στιγµή φανερώνονται πτυχές µας που είναι πολύ βαθιά κρυµµένες. Ναι, ήταν µια δυνατή εµπειρία αυτή που έζησα εκεί. Μια εµπειρία κατά την οποία ανακάλυψα εµένα».
Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αυτός ήταν ο νικητής του ριάλιτι. «Πράγµατι ισχύει αυτό», απαντά ο Ηλίας, «αλλά όχι, δεν ήµουν εγώ ο νικητής. ∆εν κέρδισα ποτέ τα λεφτά που νοµίζουν ότι κέρδισα. Ηµουν στη λάθος εποχή που δεν ψήφιζε ο κόσµος, αλλά οι παίκτες µεταξύ τους... ∆εν κέρδισα κανένα έπαθλο και για να ζήσω έχω κάνει... 6.579.000 δουλειές από τότε». Αυτό σηµαίνει ότι στη µετά «Survivor» εποχή δεν άνοιξαν πόρτες για εκείνον; «Εννοείται πως άνοιξαν και ειδικά στον τηλεοπτικό χώρο. Μόνο που ήµουν ακόµα στο Ναυτικό. Το ένα πόδι εδώ, το άλλο εκεί. Και όταν καταπιάνεσαι µε δύο πράγµατα ταυτόχρονα, ποτέ δεν είσαι καλός στο ένα. Ετσι τα χάνεις και τα δύο. Αυτό έπαθα κι εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved