Ελευθερία Ρήγου: «Εχω χάσει 25 κιλά, αλλά είµαι πολύ επιρρεπής στο φαγητό! Το είχα τερµατίσει»
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: «Εχω χάσει 25 κιλά, αλλά είµαι πολύ επιρρεπής στο φαγητό! Το είχα τερµατίσει»

Η Ελευθερία Ρήγου δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποθεώθηκε ως sex symbol στα τέλη των 90s και στην αρχή της νέας χιλιετίας, όµως ξαφνικά «εξαφανίστηκε» από τα φώτα της δηµοσιότητας λόγω προσωπικών προβληµάτων που την οδήγησαν στην απόφαση να αποσυρθεί. Πλέον, όµως, η όµορφη ηθοποιός επιστρέφει ανανεωµένη και γεµάτη θετική ενέργεια ατενίζει το µέλλον µε µεγάλη αισιοδοξία. 

Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε την Ελευθερία Ρήγου από τις επιτυχηµένες σειρές «Αέρινες Σιωπές», «Συνήθεις ύποπτοι» και «Μη φοβάσαι τη φωτιά». Φέτος ντύνεται νεράιδα και ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Ήβη» για να ενσαρκώσει έναν ρόλο που η ίδια θεωρεί πρόκληση: «Συµµετέχω στην παράσταση της Κέλλυς Σταµουλάκη ‘‘Το Χρυσό Αρισµαρί’’, η οποία µοιράζει απλόχερα µηνύµατα αγάπης και αλτρουισµού σε µικρούς και µεγάλους. Υποδύοµαι την Πλουµίνα, η οποία αποδίδει το δίκαιο και είναι η ίδια η ζωή. Παράλληλα, όµως, εµφανίζοµαι και στην την κοινωνική κωµωδία ‘‘∆ουλειές µε φούντες’’ σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου, που παίζεται στη ‘‘Θεατρική Σκηνή Ζωής Λάσκαρη’’», λέει µε ενθουσιασµό.

Το θέατρο είναι ένα σηµαντικό και αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή της πλέον, όµως και στα προσωπικά της η ηθοποιός έχει αρχίσει τις αλλαγές εδώ και καιρό και έπονται και άλλες: «Εχω χάσει 25 κιλά, αλλά είµαι πολύ επιρρεπής στο φαγητό και πρέπει να χάσω άλλα δέκα! Το είχα τερµατίσει µε το φαγητό. Ο,τι και να συνέβαινε εκεί ξεσπούσα. Το πήρα απόφαση και απευθύνθηκα σε διατροφολόγο. Είπα στον εαυτό µου, πρέπει να χάσεις κιλά για να µπορείς να πάρεις τους ρόλους που θέλεις, να σε κοιτάξει και κανένας άντρας γιατί και αυτό παίζει ρόλο. Πρέπει να πάω στα 70, να µην είµαι υπέρβαρη. Στις παλαιότερες δουλειές µου ήµουν 54 µε 55 κιλά, είχα φτάσει και 48, αλλά δεν έτρωγα κιόλας, ήταν οι ρυθµοί της δουλειάς. Μπορώ να σου πω ότι είχα και ένα κόλληµα ότι ήµουν χοντρή και έβλεπα στην οθόνη τον εαυτό µου χοντρό. Θυµάµαι που µου έλεγαν κάποιοι συνάδελφοι ότι ήµουν πετσί και κόκαλο κι εγώ ένιωθα χοντρή. Τώρα έχουν έρθει όλα σε µια ισορροπία. Εχω χάσει ρόλο εξαιτίας των παραπανίσιων µου κιλών, γιατί µε είχαν στο µυαλό τους όπως την παλιά Ελευθερία», λέει µε ειλικρίνεια στη Real.
Πλέον νιώθει έτοιµη να ερωτευτεί ξανά. «Νοµίζω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσω κι εγώ σελίδα στα προσωπικά µου και, γιατί όχι, να ξαναφτιάξω τη ζωή µου. Εχω κάνει σχέσεις επιφανειακές και για πολύ λίγο καιρό. ∆εν έτυχε να γνωρίσω κάποιον και να κάνουµε µια σοβαρή σχέση. Ισως να το αποπνέω εγώ ότι δεν είµαι για σχέση ή µε πλησιάζουν και δεν το παίρνω χαµπάρι. Ακούω καλά λόγια από άνδρες, αλλά εγώ δεν... παίρνω µπρος. Ο γιος µου, πάντως, θέλει πάρα πολύ να ξαναφτιάξω τη ζωή µου και να βρω κι εγώ έναν σύντροφο», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved