Αυτός είναι ο λόγος που ο Καλυβάτσης είπε «όχι»  στον ρόλο που είχε ο Παπαγιάννης
Showbiz

Αυτός είναι ο λόγος που ο Καλυβάτσης είπε «όχι» στον ρόλο που είχε ο Παπαγιάννης

Ξαφνικός... θάνατος για την παράσταση «Πετάει, πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, όπου συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό ανάμεσα στους ηθοποιούς Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη.

Ενώ την περασμένη Πέμπτη είχε γίνει γνωστό ότι η κωμωδία «Πετάει, πετάει» θα συνεχιζόταν, με τον Σωτήρη Καλυβάτση να παίρνει τη θέση του Μάνου Παπαγιάννη δίπλα στην Παυλίδου και με τον Μάνο Πίντζη να αναλαμβάνει τον ρόλο που έπαιζε μέχρι πρότινος ο Καλυβάτσης, η παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια του χώρου Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε ότι η παράσταση κατεβάζει αυλαία οριστικά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος», καθώς ισχυρίστηκε ότι έγινε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση για εσωτερική αντικατάσταση, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Οπως μετέφερε στην «Espresso» θεατρική πηγή, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποφάσισε να μη δεχτεί την αντικατάσταση που του προτάθηκε, διότι θεώρησε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου, θα υποδυόταν Κρητικό με τη χαρακτηριστική προφορά και δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεση του για να προετοιμαστεί κατάλληλα..

Ταυτόχρονα, θα έπρεπε να βοηθήσει τον Μάνο Πίντζη να μάθει γρήγορα τον δικό του ρόλο, που μέχρι πρότινος έπαιζε ο ίδιος. Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, κατά κοινή ομολογία ήταν πολύ καλός στον συγκεκριμένο ρόλο, γεγονός που έκανε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τον Καλυβάτση να φοβηθεί τη σύγκριση. Επιπλέον, όντας στη... δίνη του κυκλώνα μετά το επεισόδιο στο Χυτήριο, ένιωσε πιεσμένος ψυχολογικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved