Βασιλόπουλος: Ο γοητευτικός ηθοποιός απαντά στις φήμες αν τελικά είναι ζευγάρι με την Παπαγιάννη
Showbiz

Βασιλόπουλος: Ο γοητευτικός ηθοποιός απαντά στις φήμες αν τελικά είναι ζευγάρι με την Παπαγιάννη

Οταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρισκόταν στην Ελλάδα κατά την περίοδο των γιορτών, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες κατά την έξοδό του µε την καλλονή Ιωάννα Παπαγιάννη, την οποία γνωρίσαµε µέσα από το «Next Top model».

∆ηµοσιεύµατα µάλιστα τους ήθελαν να είναι ήδη ζευγάρι. Τι απαντά, όµως, ο ηθοποιός; «Στην Ελλάδα µε το που σε βγάλουν µια φωτογραφία µε µια καλλονή δίπλα σου, αυτοµάτως είσαι σε σχέση», λέει διαψεύδοντας ουσιαστικά ότι είναι ζευγάρι µε την εντυπωσιακή ξανθιά. Αλλωστε, πώς θα µπορούσε να αντέξει µία σχέση που θα µοιραζόταν ανάµεσα σε Λος Αντζελες και Ελλάδα; Γιατί ο Χρήστος δείχνει αποφασισµένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια, όταν και πρωτοεγκαταστάθηκε στις Ηνωµένες Πολιτείες. Μάλιστα, πρόσφατα µετακόµισε και στο νέο του διαµέρισµα, το οποίο δείχνει να έχει λατρέψει ήδη.
Η συνεργασία του µε τον Burt Reynolds έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της καριέρας του στις ΗΠΑ. «Με συγκίνησε όταν είχα την τύχη να δουλέψω µαζί του στην ταινία “Pocket Listing”». Κάποια στιγµή στο σετ, καθώς µιλούσαµε, µε κοίταξε βαθιά στα µάτια και µου είπε: “Εχεις ένα φως µέσα σου, λάµπεις, εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά”. Τότε κάτι άλλαξε µέσα µου εκείνη τη στιγµή», εξοµολογείται στην Real ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved