Χρήστος Βασιλόπουλος: Εκτός από ηθοποιός, δουλεύει και ως πορτιέρης στο Λος Άντζελες
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Εκτός από ηθοποιός, δουλεύει και ως πορτιέρης στο Λος Άντζελες

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποκαλύπτει πως εκτός από την υποκριτική, παράλληλα εργάζεται στην Αμερική όπου ζει μόνιμα και ως πορτιέρης, προκειµένου να εξασφαλίζει στον εαυτό του µια πιο άνετη ζωή. 

«Γενικά µε τα οικονοµικά τα πάω πολύ καλά. Ζω χωρίς να στερούµαι ιδιαίτερα πολλά πράγµατα, µε το σκεπτικό ότι έχω µάθει να περνάω καλά στη ζωή µου είτε έχω 5 ευρώ στην τσέπη µου είτε έχω 50.000. ∆εν έφτασα ποτέ σε οριακό σηµείο, γιατί πάντα είµαι ένα βήµα µπροστά. Φροντίζω, λόγω της φύσης της δουλειάς µου, την οποία κάνω 22 χρόνια τώρα, να προβλέπω και να πράττω ανάλογα. Τα χρήµατα στο L.A. βγαίνουν αρκετά εύκολα, αλλά τρώγονται ακόµα πιο εύκολα. Η περσινή χρόνια για µένα ήταν αρκετά δυνατή, καθώς έκανα 6 επεισόδια σε ένα πολύ µεγάλο σίριαλ, αλλά και διαφηµίσεις. Εχω κρατήσει όµως τη νυχτερινή µου δουλειά, η οποία µου αποφέρει ένα σταθερό εισόδηµα για να συνεχίσω να ζω άνετα σε αυτή την αρκετά ακριβή πόλη. Μένω µόνος µου, σε µια υπέροχη περιοχή, στην καρδιά του L.A.» λέει ο ίδιος στη real.

Ο ηθοποιός µιλά και για τη στροφή 180 µοιρών που αποφάσισε να κάνει ως άνθρωπος, υιοθετώντας µια εντελώς διαφορετική κοσµοθεωρία. Ο ίδιος παραδέχεται: «Εχω εξελιχθεί ριζικά σε πολλούς τοµείς. Στον τρόπο συµπεριφοράς µου απέναντι στους συνανθρώπους µου, στο πώς σκέφτοµαι και αντιδρώ σε κάθε περίσταση και στο πώς βλέπω τα πράγµατα στη ζωή. Αφησα πίσω µου συναισθήµατα όπως ήταν η αλαζονεία, η έντονη αίσθηση του “εγώ“. Αρχισα να δουλεύω περισσότερο τις εσωτερικές µου ανησυχίες και τους προσωπικούς µου δαίµονες και να βρίσκω την ισορροπία ανάµεσα στην προσωπική µου ζωή και τη δουλειά, ανάµεσα στους φίλους µου και σε όσους αγαπώ. Κράτησα πολλά στοιχεία της κουλτούρας µου και του τρόπου που µεγάλωσα και πέταξα ό,τι µε βάραινε συναισθηµατικά και ψυχολογικά. Υπέρβαση και θυσία για παράδειγµα, για µένα, είναι ότι θα πρέπει εδώ να µηδενίσω οτιδήποτε ξέρω γύρω από την τέχνη και να µπω σε µια διαφορετική διαδικασία σκέψης. Οπως, για παράδειγµα, στη διαδικασία της ακρόασης, η οποία είναι ένα επίπονο και µελανό σηµείο, που, όµως, πρέπει να περάσει κάθε ηθοποιός, ο οποίος θέλει να δουλέψει σε αυτή την πόλη. Σίγουρα δεν έχεις την ίδια ενέργεια όταν πηγαίνεις σε 100 ακροάσεις και δεν κλείνεις ούτε µια δουλειά. Πρέπει, όµως, µε κάποιο τρόπο να ξεπεράσεις αυτό το στάδιο και να καταλάβεις ότι και η ακρόαση, αλλά και τα 100 “όχι” των ακροάσεων είναι µέρος της επιτυχίας». Αυτή την εποχή, ο Χρήστος κρατά δυνάµεις µέχρι να ξεκινήσει γυρίσµατα για µια νέα σειρά, που σίγουρα θα συζητηθεί: «Περιµένω να ξεκινήσω γυρίσµατα για µια καινούργια σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Greg Yaitanes (ο βραβευµένος µε Emmy σκηνοθέτης της επιτυχηµένης σειράς “House MD”, του NCIS και πολλών άλλων) της οποίας τα γυρίσµατα θα γίνουν κάπου στην Ευρώπη. Παράλληλα πηγαίνω και σε ακροάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved