Κωνσταντινίδης: «Εμμονικός δεν έχω υπάρξει με κάποιον ούτε έχω δώσει χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Showbiz

Κωνσταντινίδης: «Εμμονικός δεν έχω υπάρξει με κάποιον ούτε έχω δώσει χτυπήματα κάτω από τη μέση»

Ο Στεφανος Κωνσταντινίδης είναι ένας από τους δημοσιογράφους που έχουν μεγάλη ζήτηση στο τηλεοπτικό τοπίο. Θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς;

«Δόξα τω θεώ, 18 ολόκληρα χρόνια ζω αξιοπρεπώς από την τηλεόραση. Απειρες ώρες τρεξίματος, άγχους, ρεπορτάζ-μοντάζ ταξίδια. Κάθε τέλος σεζόν νιώθω κουρέλι και κάθε τέλος Αυγούστου με τρώει το σαράκι... Είναι... ζωντανό επάγγελμα και το αγαπώ. Στις δουλειές που είμαι ποτέ δεν με πήραν γιατί είμαι σε κλίκα ή κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά γιατί τους είμαι απαραίτητος. Κουραστικό μεν, τίμιο δε. Γ αυτή τη δουλειά ξεχνιέται γρήγορα π επιτυχία. Γεννοβολά νέες ανάγκες αυτή η δουλειά καθημερινά» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Λες τα πράγματα έξω από τα δόντια… Έχει το τίμημά της αυτή η πλευρά του χαρακτήρα σου;

«Τι τίμημα; Να μη με κεράσουν οι τραγουδιστές στο νυχτερινό τους κέντρο ή να μη μου δώσουν δωρεάν πρόσκληση σε θέατρο; (Γέλια.) Δεν το έχω ανάγκη. Εμμονικός δεν έχω υπάρξει με κάποιον ούτε έχω δώσει χτυπήματα κάτω από τη μέση. Πόσες φορές με επικρότησαν συνάδελφοι μου, όταν ήμασταν σε διάλειμμα, για μια τοποθέτηση μου και όταν άνοιξαν οι κάμερες, οι ίδιοι έκαναν δημόσιες σχέσεις...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved