Ηλίας Κλωναρίδης: «Θα μπορούσα να είχα κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά έκανα πολλά λάθη»
Showbiz

Ηλίας Κλωναρίδης: «Θα μπορούσα να είχα κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά έκανα πολλά λάθη»

Ο Ηλίας Κλωναρίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε στην καριέρα του.

Η επιτυχία πως έρχεται;

Έκανα πάρα πολλές προσπάθειες δεν το παράτησα ποτέ ξεκινήσαμε αυτόν τον στόχο Και θα το κατάφερνα, το 1973 κάποιος γνωστός τραγουδιστής τότε με σύστησε στο Columbia. Πήγα με άκουσαν κ μου είπαν κάτσε. Μέχρι και στην Αυστραλία έφτασα. Η ανάγκη αλλά και το όνειρο σε ωθούν να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Κάθισα 8 μήνες, κ γύρισα με ένα καλό χαρτζιλίκι στην τσέπη μου. Δεν πιάστηκα κορόιδο από τις εταιρίες που σκέφτηκαν ότι γύρισα με λεφτά και θα μου τα φάνε.

Το 1975 κατέληξα να είμαι στην Τρούμπα σε cabaret, χειμώνα καλοκαίρι έβγαζα το μεροκάματο μου. Είχα ξεκινήσει δειλά δειλά να γράφω και κάποιους δικούς μου στίχους, έκανα μεγάλη προσπάθεια. Με σύστησε ένας μπουζουξής στον αδερφό του που έκανε ενορχηστρώσεις, και με άκουσαν. Έτσι έκλεισα συμβόλαιο 3 χρόνων. Τα ονόματα τότε της εταιρίας ήταν ο Νομικός, εγώ και ο Αδαμαντίδης. Πέρασα από πολλούς συνθέτες και στιχουργούς, μεγάλα ονόματα της εποχής, με πολλά συμφέροντα τότε. Κάποια στιγμή μου είπαν πως ενδιαφερόταν για μένα ο Κατσαρός. Έχω κάνει 15 δίσκους, κανένας δεν έγινε χρυσός.

Πιστεύετε ότι γεννηθήκατε τη λάθος εποχή για να γίνετε τραγουδιστής;

Όχι η εποχή μια χαρά ήταν, εγώ δεν είχα το μυαλό εγώ να διαχειριστώ την καριέρα μου. Θα μπορούσα να είχα κάνει μεγαλύτερη καριέρα αλλά έκανα λάθη ως προς τις επιλογές μου. Ναι έκανα δίσκο με τον Κατσαρό, από εκεί και πέρα δεν ήμουν εγώ σε όλα τα τραγούδια, δεν είχε ομοιογένεια ο δίσκος. Μπορώ να γίνω λαϊκός κάργα ανατολίτης και να είμαι και ελαφρώς και όπερα εναλλάσσομαι κάθε τραγούδι το λέω διαφορετικά μπορώ να τα καταφέρω.

Ο κόσμος έχει συνδυάσει το όνομα σας με μία φίρμα.

Να μην είμαστε αχάριστοι έγινα ένα όνομα. Όμως μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες τις οποίες και δεν διαχειρίστηκα καθόλου σωστά. Πολλά λάθη έκανα όταν ο πρώτος μου δίσκος ήταν του Κατσαρού και μετά έκανα το λάθος να αλλάζω τα τραγούδια μου. Έκανα το λάθος στον επόμενο δίσκο μου να είμαι πιο έντεχνος με τραγούδια κοινωνικού ενδιαφέρον δεν ήταν ο λαϊκός Ηλίας Κλωναρίδης. Δικό μου όνειρο ο Καλδάρας. Δεν είχε αυτή την ταυτότητα ο δίσκος να είναι ομοιογενής. Ήταν τελείως κόντρα, και εκεί μπερδεύεις τον κόσμο. Βιάστηκα. Δεν έπρεπε να κάνω δεύτερο δίσκο στον χρόνο επάνω, έπρεπε να περιμένω να δέσει για να σκεφτώ πολύ το επόμενο βήμα. Αυτά γίνονται όταν δεν ξέρεις.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved