Σοφία Βογιατζάκη: «Η επαγγελματική αντοχή μου εξαρτάται κάθε φορά από το περιστατικό»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Η επαγγελματική αντοχή μου εξαρτάται κάθε φορά από το περιστατικό»

Η Σοφία Βογιατζάκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε σε άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχθεί από συναδέλφους της.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσουν η αντοχή και η ανοχή σου ως γυναίκα και ως ηθοποιός;

Δίνω ευκαιρίες, αν γίνει μία, δύο, τρεις το ίδιο πράγμα... Είμαι από τους ανθρώπους που τα λέω ευθέως, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό. Δεν έχω μεγάλες ανοχές. Η επαγγελματική αντοχή μου εξαρτάται κάθε φορά από το περιστατικό -πόσο βαρύ είναι ή όχι- ανάλογα με το τι έχω να αντιμετωπίσω. Έχω πει στους ίδιους, όσοι είναι προβληματικοί, ότι: «Έχω αυτό το θέμα μαζί σου και ό,τι έχουμε να πούμε μόνο πάνω στη σκηνή, κάτω από τη σκηνή ούτε κουβέντα». Αυτό, μέχρι εκεί, για να τελειώσει ήρεμα η δουλειά.

Έχεις αναγκαστεί να συμβιβαστείς με μια άσχημη συμπεριφορά εκτός σκηνής, στα καμαρίνια, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τη σεζόν;

Όχι, ποτέ δεν έχω αναγκαστεί να συμβιβαστώ γι’ αυτό, γιατί πάντα οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί είναι με το δίκιο, θέλω να πιστεύω πως όταν μιλάω, έχω δίκιο και το κάνω. Δεν έχω υποστεί συμπεριφορά περίεργη εκτός σκηνής, ποτέ. Είναι και τι ευχέρεια έχει από το περιβάλλον, μέχρι πού επιτρέπει στον άλλον, ποια είναι το όρια σου, να τα δείξεις ευκρινώς ή όχι.

Αφήνεις όμως το περιθώριο των τριών ευκαιριών σε μια κακή συμπεριφορά ή συμβαίνει ακαριαία, με την πρώτη φορά;

Δίνω ένα περιθώριο τριών ευκαιριών, αλλά την τρίτη καίγεσαι. Το περιθώριο είναι μικρό, μη φανταστείς, κι αυτό όσο περνάει από το χέρι μου, γιατί δεν είναι δικές μου οι δουλειές, δεν είμαι ούτε ο παραγωγός ούτε ο σκηνοθέτης, είμαι μέρος του συνόλου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved