Κατερίνα Δημητρόγλου-Γιώργος Κούρτης: Η ρομαντική απόδραση στο αγαπημένο τους νησί
Showbiz

Κατερίνα Δημητρόγλου-Γιώργος Κούρτης: Η ρομαντική απόδραση στο αγαπημένο τους νησί

Μία όμορφη απόδραση έκανε η Κατερίνα Δημητρόγλου με τον αγαπημένο της Γιώργο Κούρτη και δεν θα πιστεύετε πού πήγαν. 

Μια µετακόµιση σηµαίνει πάντα και πολλή κούραση. Ετσι, αφότου τελείωσαν µε όλο αυτό, είχαν την ανάγκη να ξεκουραστούν για ένα τριήµερο. Και τι καλύτερο από µια µικρή απόδραση στην όµορφη Μύκονο, όπου αυτή την εποχή οι ρυθµοί είναι τελείως διαφορετικοί από εκείνους του καλοκαιριού, προσφέροντας στον επισκέπτη την ηρεµία και την αποµόνωση που ζητά. Η κακοκαιρία δεν πτόησε καθόλου τους δύο ερωτευµένους, που απόλαυσαν χαλαρούς περιπάτους στα στενά σοκάκια της Χώρας, ροµαντικά δείπνα στα λίγα εστιατόρια που είναι ανοιχτά στο Νησί των Ανέµων αυτή την εποχή, αλλά και ατέλειωτη ξεκούραση στο ξενοδοχείο τους.
Παρόλο που η Κατερίνα δεν... γλίτωσε από ένα ελαφρύ κρύωµα, µετά την επιστροφή τους, συνέχισε να κάνει σχέδια για το νέο τους σπίτι. Επισκέπτεται καταστήµατα επίπλων και λευκών ειδών και σιγά-σιγά γεµίζει τους χώρους της µονοκατοικίας, όπου έχει βρει µε τον σύντροφό της την απόλυτη ηρεµία.
Οι κοινοί τους φίλοι και γνωστοί, µάλιστα, προβλέπουν ότι δεν θα αργήσουν να πάρουν την απόφαση για δηµιουργία οικογένειας, αφού δείχνουν να έχουν τα ίδια όνειρα για το µέλλον. Χαµηλών τόνων και οι δύο, απολαµβάνουν τον έρωτά τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Κάτι που επιδιώκει περισσότερο η Κατερίνα, καθώς η µεγάλη έκθεση της προηγούµενης σχέσης της µε τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Βεντούρη την κούρασε αρκετά και δεν θέλει να συµβεί το ίδιο και τώρα που η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά της, µετά τη συµµετοχή της στο «Κόκκινο νυφικό» του Ανδρέα Γεωργίου, η Κατερίνα ∆ηµητρόγλου έχει ήδη συµφωνήσει για να πρωταγωνιστεί µαζί µε τον Ορέστη Τζιόβα στο νέο τρέιλερ του Φεστιβάλ Κινηµατογράφου της Αθήνας, ενός θεσµού που µετρά µόλις τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για µια πρωτότυπη ιδέα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Πάνου Ηλιακόπουλου, καθώς για πρώτη φορά στο τρέιλερ αυτού του Φεστιβάλ θα παίζουν ηθοποιοί, σύμφωνα με τη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved