Μέμος Μπεγνής: «Η οικογένειά µου και οι φίλοι µου είναι οι σταθερές µου»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Η οικογένειά µου και οι φίλοι µου είναι οι σταθερές µου»

Ο Μέμος Μπεγνής σε μία εξομολόγηση ψυχής για όλα αυτά που τον γεμίζουν... 

Εχεις ξεχωρίσει σε δυνατά µιούζικαλ και ξέρω πως η βαθιά επιθυµία σου είναι να παίξεις κάποτε στο «Sunset Boulevard».

Αχ, αυτό το «κάποτε» θα µε φάει (σ.σ.: γελάει)! Το λατρεύω αυτό το µιούζικαλ και έχω κάνει αρκετές κουβέντες για να παίξω σε αυτό, οι οποίες όµως κάπου «κολλάνε» πάντα. Ελπίζω µια πρόσφατη συζήτηση που έχω κάνει να προχωρήσει, αλλιώς δεν θα µπορώ ηλικιακά να παίξω τον ρόλο του Τζο Γουίλις, ενός φιλόδοξου και ξεπεσµένου σεναριογράφου που προσεγγίζει ερωτικά την ξεχασµένη ντίβα του βωβού κινηµατογράφου Νόρµα Ντέσµοντ, για να ανεβάσει τις µετοχές του. Νεαρός φιλόδοξος είναι ο ήρωας, πότε θα τον παίξω (σ.σ.: γελάει); Μεγαλώνω κι εγώ πια!

Διαθέτεις απίστευτο χιούµορ και συχνά-πυκνά αυτοσαρκάζεσαι έντονα, Μέµο...

Πώς να επιζήσουµε χωρίς χιούµορ; Πώς θα αντέξουµε αν δεν γελάσουµε µε όλα αυτά που γίνονται δίπλα µας; Ναι, σαρκάζω και αυτοσαρκάζοµαι έντονα και το απολαµβάνω. Νοµίζω πως το απολαµβάνουν και οι φίλοι µου...

Με τους οποίους περνάς πολλές ώρες στο σπίτι σου. ∆εν είσαι πολύ των... κοσµικών.

∆εν είµαι καθόλου των κοσµικών και τα αποφεύγω όσο µπορώ. Προτιµώ να µένω στο σπίτι, να µαγειρεύουµε, να παραγγέλνουµε, να παίζουµε επιτραπέζια, να κουβεντιάζουµε, να γελάµε... Η οικογένειά µου και οι φίλοι µου είναι οι σταθερές µου. Και πορεύοµαι µε αυτές.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved