Σάββας Πούμπουρας: «Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας και θέλω να δώσω τη δική μου νότα»
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: «Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας και θέλω να δώσω τη δική μου νότα»

Ο Σάββας Πούμπουρας παρουσιάζει το σόου «Dancing with the stars» με την Ευαγγελία Αραβανή.

«Συμπαρουσιαστής, μην κλέψουμε και τα ηνία από την Ευαγγελία» τόνισε στο Λοιπόν.

-Είσαι παρουσιαστής επί σειρά ετών...

«Ναι, κι εγώ παρουσιαστής είμαι. Είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας και θέλω να δώσω τη δική μου νότα για το πώς θα χαλαρώνουν τα παιδιά στο . Είναι μεγάλο το άγχος που έχουν με το χορό, κι επειδή το έχω περάσει και είναι ζόρι, χρειάζεται χαλάρωση»

-Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος ώστε να χαλαρώσεις τους παίκτες του σόου;

«Αυθορμητισμός χρειάζεται, να «τσιμπά» λίγο από το τι έχει κάνει ο καθένας, να του φέρνεις, λίγη χαρά, λίγη διάθεση, διότι έρχονται εκεί κουρασμένοι, ιδρωμένοι, αγχωμένοι τέζα και πρέπει εκεί να βρεις το κουμπί τους για να μπορέσεις να τους «κουλάρεις».

-Πόσες εκπομπές έχεις παρουσιάσει;

«Έχω παρουσιάσει 7 εκπομπές συνολικά, μαζί με κάποιες που έχω κάνει, στην Κύπρο. Στο χώρο βρίσκομαι 10 χρόνια. Είμαι 37 χρονών. Όταν γελάς και δεν γεμίζεις τον εαυτό σου με κακή κριτική να μην την ασκείς εννοώ σε κανέναν, όταν είσαι καλοπροαίρετος, αυτό φαίνεται και στο σώμα σου.»

- Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος σου ασκεί κακή κριτική; Σε επηρεάζει αυτό;

«Αυτό είναι το θέμα, να μη με επηρεάζει, να μην παίρνω τίποτα προσωπικά, γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Το σέβομαι απόλυτα, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Αυτοί που το κάνουν καλά κάνουν, είναι δικαίωμα τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved