Αντώνης Λουδάρος: «Κάπως έτσι λοιπόν, ο Στέλιος Καζαντζίδης μπήκε μέσα μου κυτταρικά»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Κάπως έτσι λοιπόν, ο Στέλιος Καζαντζίδης μπήκε μέσα μου κυτταρικά»

Για τη «δουλεμένη ψυχή» του Στέλιου Καζαντζίδη και τα ντουέτο του με τη Μαρινέλλα, αλλά και για τη συνεργασία του ίδιου με τη Μιμή Ντενίση μιλά ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση «Η ζωή του όλη».

Η δική σας σχέση με τον Στέλιο Καζαντζίδη;
«Όπως σχεδόν όλων των Ελλήνων... Άκουγε ο μπαμπάς μου και δεν υπήρχε γλέντι και οικογενειακή συνάντηση που να μην έχει τραγούδια του Στέλιου. Από πιτσιρικάς θαύμαζα τη φωνή του. Επίσης, όταν ήμουν μικρός, μου προκαλούσε μια στεναχώρια ο Καζαντζίδης, όπως και ο Θανάσης Βέγγος ή ο Τσάρλι Τσάπλιν. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί στεναχωριόμουν, μόνο το ένιωθα. Μετά, μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησα τι μου προκαλούσε αυτή την αναστάτωση: η συνειδητοποίηση πως όλοι αυτοί οι μύθοι, για να περάσουν ακριβώς σε αυτή τη σφαίρα, του μύθου, είχαν περάσει απαραιτήτως από μια διαδικασία πόνου. Κάπως έτσι λοιπόν, ο Στέλιος Καζαντζίδης μπήκε μέσα μου κυτταρικά».

Κι ύστερα ήρθε η πρόταση της Μιμής Ντενίση. Πώς είναι η συνεργασία σας;

«Με τη Μιμή βρισκόμασταν κατά καιρούς και όλο λέγαμε να συνεργαστούμε. Δεν είχε τύχει, μέχρι Που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν την ήξερα καλά, τώρα όμως καταλαβαίνω πως διαθέτει παιδεία, μόρφωση, αισθητική, αλλά και ευγένεια, κάτι που λείπει από τον χώρο μας. Επιπλέον, δουλεύει ασταμάτητα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτήν άλλωστε οφείλεται το ότι έφτιαξε έναν εκπληκτικό θίασο, ενωμένο, χωρίς τσακωμούς και ίντριγκες», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved