Τάμτα: «Δεν µου έχει χαριστεί τίποτα και προσπαθώ να µην πτοούµαι από τις όποιες δυσκολίες»
Showbiz

Τάμτα: «Δεν µου έχει χαριστεί τίποτα και προσπαθώ να µην πτοούµαι από τις όποιες δυσκολίες»

Για τη διαδρομή της η οποία σίγουρα δεν ήταν στρωμένη πάντα με ροδοπέταλα μιλάει η Τάμτα η οποία επίσης μοιράζεται μαζί μας και  την ανάλυση της Σάλι Μπόουλς που υποδύεται στο θέατρο

Είσαι άτοµο που αγαπάς να προχωράς και να ανεβάζεις τον πήχυ όσες δυσκολίες κι αν βρίσκεις στον δρόµο σου, προσωπικά αλλά και επαγγελµατικά. Αυτή την αίσθηση έχω.

Ετσι είναι τα πράγµατα. Ξεπερνώ όλες τις δυσκολίες και τα εµπόδια µε επιµονή και πείσµα. ∆εν µου έχει χαριστεί τίποτα και προσπαθώ να µην πτοούµαι από τις όποιες δυσκολίες και να προχωρώ µπροστά.

Σύστησέ µας την ηρωίδα που υποδύεσαι και πες µας τι σε κεντρίζει πιο πολύ σε αυτήν.

Η Σάλι Μπόουλς είναι µια νεαρή performer που δουλεύει σε ένα υπόγειο βερολινέζικο καµπαρέ του ’30 και εµπλέκεται συναισθηµατικά µε έναν Αµερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο. Ολες οι ιστορίες λαµβάνουν χώρα στη σκιά του ναζισµού υπό την κριτική µατιά του Κοµπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή µε σαρδόνιο χιούµορ. Οσο για το τι µε κεντρίζει στη Σάλι; Με κεντρίζει το πείσµα της να κερδίσει το στοίχηµά της και να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά της πάνω στη σκηνή. Με κεντρίζει το µήνυµά της πως πρέπει να διώχνουµε τη λύπη από πάνω µας και να µην παραδίδουµε τα όπλα. Είναι κάτι που «κουβαλώ». Με πίστη και µε προσπάθεια µπορεί να πετύχει κανείς αυτό που θέλει - δεν θα έφτανα εδώ, αν δεν είχα αυτή τη βαθιά πίστη.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved