Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου που ετοιμάζουν!
Showbiz

Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου που ετοιμάζουν!

Επτά χρόνια µετά τον πολιτικό γάμο τους η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο παλαίµαχος ποδοσφαιριστής σχεδιάζουν τον θρησκευτικό γάµο τους στις 19 Μαΐου, µια απόφαση που οριστικοποίησαν κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ταξιδιού τους στην Ιταλία, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μπρούνο. «Είµαστε 10 χρόνια ζευγάρι, εκ των οποίων τα επτά είµαστε παντρεµένοι µε πολιτικό γάµο. Τον πολιτικό γάµο τον είχαµε κάνει λόγω εγκυµοσύνης. Είχαµε προγραµµατίσει τη βάφτιση και τον γάµο µαζί, αλλά χάσαµε τον µπαµπά του Μπρούνο και είχαµε πένθος, οπότε κάναµε τη βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Επειτα από τόσα χρόνια και µετά από τόσες αναποδιές, ήρθε αυτή η χρονιά που ξεκίνησε πολύ όµορφα. Ετσι αποφασίσαµε να παντρευτούµε...», εξηγεί η Ελενα στη Real και συνεχίζει: «Είχαµε βγει µε µια παρέα καλών φίλων στις γιορτές που µας έλεγαν “παντρευτείτε, κάντε το τώρα, θα είναι ένα ωραίο πάρτι”. Μου είπε και ο Μπρούνο “δεν ξαναµπαίνουµε στη διαδικασία να οργανώσουµε τον γάµο µας;”, γιατί ουσιαστικά κάθε χρόνο το οργανώναµε και όλο κάτι συνέβαινε…».

Έναν χρόνο µετά την απώλεια το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις προετοιµασίες, αλλά υποχρεώθηκε να παγώσει τα σχέδιά του. Την επόµενη χρονιά υποχρεώθηκαν σε νέα αναβολή. «Ολο κάτι συνέβαινε και δεν γινόταν. “Από το να καθόµαστε να το οργανώνουµε έναν χρόνο πιο πριν, δεν το κάνουµε τώρα γρήγορα;”, µου είπε ο Μπρούνο και όταν τον ρώτησα πόσο γρήγορα εννοεί, απάντησε “τώρα, άνοιξε στο ηµερολόγιο να βρούµε ηµεροµηνία. “Σε βολεύει τον Μάιο που είναι και καλός ο καιρός;”, τον ρώτησα και µου απάντησε “µια χαρά”», περιγράφει ενθουσιασµένη η ηθοποιός.
Το πρώτο πράγµα που έκαναν ήταν να κλείσουν τον χώρο: Πρόκειται για το εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο κτήµα «Αλσος Νυµφών» στις Αφίδνες, το ίδιο µέρος όπου είχαν βαπτίσει την 8χρονη πια κόρη τους Μαρία-Ροζάρια. «Ηταν όλα όµορφα και εύκολα, βρήκαµε την ηµεροµηνία που θέλαµε, βρήκαµε και τον χώρο διαθέσιµο», καταλήγει η Έλενα Ασηµακοπούλου.
Ο πολιτικός γάµος τους είχε γίνει το 2010 στο δηµαρχείο του Αγίου Στεφάνου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, µε µόλις 15 άτοµα καλεσµένους. ∆ύο µήνες αργότερα ήρθε στον κόσµο η κορούλα τους. Σήµερα οργανώνουν µε χαρά την ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. «Θα γίνει ένας µεγάλος ανοιχτός γάµος. ∆εν θα κάνουµε κάλεσµα µε προσκλητήρια και τα τυπικά. Ετοιµάζουµε ένα link το οποίο θα στείλουµε σε φίλους µας και γνωστούς, οπότε δεν έχουµε να κάνουµε τις κλασικές ετοιµασίες. Ακόµη δεν έχω µπει στη διαδικασία να βρω νυφικό, ευελπιστώ, όµως, να το κάνω σύντοµα!», δηλώνει η ξανθιά ηθοποιός, που ξεχώρισε σε επιτυχηµένες τηλεοπτικές σειρές όπως η «Πολυκατοικία» και η «Ονειροπαγίδα», ενώ εδώ και κάποια χρόνια έχει επενδύσει στη δική της επιχείρηση, σχεδιάζοντας γυναικεία παπούτσια στο δικό της e-shop.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved