Μαρία Ναυπλιώτου: «Σε κάθε εποχή οι κοινωνίες παράγουν ανθρώπους που θα... κατασπαραχτούν»
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Σε κάθε εποχή οι κοινωνίες παράγουν ανθρώπους που θα... κατασπαραχτούν»

Για την ηρωίδα της Μπλανς, τι είναι αυτό που κάθε φορά της αφήνει το φορτίο ενός μεγάλου ρόλου

αλλά και για το αν έχει νιώσει ποτέ ξένη στην κοινωνία που την περιβάλλει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Ναυπλιώτου.

Τι σας αφήνει το φορτίο ενός μεγάλου ρόλου κάθε φορά;

«Οι συνεργασίες αφήνουν ίχνη και όχι οι ρόλοι. Όταν οι συνεργασίες δεν είναι παραγωγικές, οι ρόλοι μένουν σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, αν δημιουργηθεί το σωστό πλαίσιο αισθάνεσαι καλλιτέχνης και όχι απλώς ότι κάνεις μια δουλειά για να βιοπορίζεσαι»

Πού εστιάζετε στον ρόλο της Μπλανς;
«Η Μπλανς είναι το απομεινάρι ενός κόσμου που δεν θα επιβιώσει. Και εκεί έγκειται η τραγικότητά της, εκπροσωπεί κάτι ετοιμοθάνατο, εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντισταθούν στις τρέχουσες κοινωνικές συνθήκες»

Η σημερινή κοινωνική κατάσταση γεννάει τέτοιους ανθρώπους;
«Σε κάθε εποχή οι κοινωνίες παράγουν ανθρώπους που θα... κατασπαραχτούν. Βεβαίως, ανάλογα με την ποιότητα της αγάπης που έχει λάβει ο καθένας από εμάς μπορεί να δημιουργήσει ασπίδες»

Νιώσατε ποτέ ξένη στον κόσμο που σας περιβάλλει;
«Πολλές φορές. Δεν είναι εύκολο να ανήκεις, να δημιουργείς πραγματικές σχέσεις. Το να είναι κανείς λειτουργικός δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτα ενταγμένος στην κοινωνία. Κατά τον ίδιο τρόπο και εγώ έχω προσπαθήσει να δημιουργήσω διόδους απλώς για να υπάρξω», λέει η ηθοποιός στο Documento.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved