Ανδρέας Γεωργίου: «Περιμέναμε θύελλα αντιδράσεων…»
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: «Περιμέναμε θύελλα αντιδράσεων…»

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην σειρά Τατουάζ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πώς έγινε η προσέγγιση για να μπει στη σειρά;

«Κατ' αρχάς να σου πω ότι περιμέναμε θύελλα αντιδράσεων, γιατί είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα. Η γνωριμία προέκυψε μέσω του Γιώργου Χρανιώτη, που συνεργαστήκαμε στο «Κόκκινο νυφικό» και είναι φίλος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το έριξα, λοιπόν, εγώ ως ιδέα. Το σκέφθηκε αρκετά. Δεν θέλαμε να εκτεθώ ούτε εγώ ούτε αυτός. Κάναμε δοκιμαστικό. Μιλήσαμε για τον ρόλο και τη διαδικασία των γυρισμάτων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, σοβαρός και θα τα πάει πολύ καλά» τόνισε στο TV Έθνος ο Ανδρέας Γεωργίου.

-Υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη.

«Ναι, έναν ρόλο που δημιουργήθηκε πάνω στον Γιώργο για να είμαστε όλοι προστατευμένοι. Αυτό θα γινόταν και για τον οποιονδήποτε ηθοποιό που μόλις έχει τελειώσει τη σχολή και δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία. Για τον Γιώργο το πρώτο εμπόδιο που έφυγε αμέσως από τη μέση ήταν η σχέση με τον φακό, επειδή έχει εμπειρία. Ο Αγγελόπουλος έχει την αμεσότητα που θέλει η τηλεόραση. Είναι, λοιπόν, ένας ήρωας που ξεκινά από τα Μετέωρα. Τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία θα συναναστραφεί είναι η Ολγα και ο Σάκης. Δεν θα τον δούμε σε αναμενόμενα πράγματα. Δεν θα γυρνά ο Γιώργος στο «Τατουάζ» με μια πετσέτα. Ο ρόλος έχει και δύσκολα στοιχεία. Θαλάσσιο σκι, ιππασία και κυνήγι. Κρύβει, λοιπόν ένα μυστικό που έχει να κάνε; με την οικογένεια του. Και αυτό θα ανατρέψει τις ζωές κάποιων ηρώων.»

-Συνεχίζετε και την επόμενη σεζόν;

«Δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο. Προς τα εκεί πάνε τα πράγματα, ωστόσο αυτά θα ανακοινωθούν από το κανάλι.»

-Αν, όπως όλα δείχνουν, πάμε σε δεύτερη σεζόν, υπάρχει περίπτωση να σε δούμε στο καστ;

«Δεν μπορώ να πω κάτι αυτήν τη στιγμή. Είμαστε ακόμη πολύ κοντά στο «Μπρούσκο» και θα το κάνω όταν νιώσω πως έχει φύγει μακριά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved